Joanna30 Napisano 17 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 17 Listopada 2016 Na 7 semestrów re-entry permit nie wystarczy. To są studia dwuetapowe, czy od razu magisterka?
marcinCALIFORNIA Napisano 17 Listopada 2016 Autor Zgłoś Napisano 17 Listopada 2016 Tylko, że o re-entry permit można się starać 3 razy, więc zaaplikuję o to dwa razy i jak to się mówi "styknie" nie no 3.5 roku normalnie tylko inżynier, w przypadku informatyki inżynier wystarczy o ile jesteś dobrym programistą
sly6 Napisano 17 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 17 Listopada 2016 no właśnie o ile jesteś dobry w tym .
raczko Napisano 17 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 17 Listopada 2016 20 godzin temu, KaeR napisał: No to niech teraz tylko się przyczepia do starego zdjęcia, to ich spytam, które punkty regulaminu obowiązują a które nie... Ale po mojej kolejnej wizycie w ambasadzie. :-P stare zdjecie może byc gdyz u mnie tak bylo:) wizy przyznane
sly6 Napisano 17 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 17 Listopada 2016 a teraz Ambasada podała ze w loterii 2018 będą takie zgłoszenia ze starymi zdjęciami odrzucane.
Labs92 Napisano 17 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 17 Listopada 2016 2 godziny temu, marcinCALIFORNIA napisał: Tylko, że o re-entry permit można się starać 3 razy, więc zaaplikuję o to dwa razy i jak to się mówi "styknie" nie no 3.5 roku normalnie tylko inżynier, w przypadku informatyki inżynier wystarczy o ile jesteś dobrym programistą Każą Ci schować ten papierek z uczelni polskiej szybciej niż go wyciągniesz Ucz się we własnym zakresie co Cie interesuje i potem zrób odpowiedni certyfikat z tego w USA. Szkoda 3,5 roku na te nasze Uczelnie, a uczyć będziesz się algorytmów zrobić kawę -> pić kawę - > umyć kubek :))
sly6 Napisano 17 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 17 Listopada 2016 będzie ważne co juz robiles,projekt. Bo nauka swoją drogą a doświadczenie swoja.
marcinCALIFORNIA Napisano 17 Listopada 2016 Autor Zgłoś Napisano 17 Listopada 2016 Na razie nie podejmuję , żadnych nieodwracalnych decyzji, ale mówiąc szczerze najchętniej już jechałbym do tych Stanów, a tak na razie researchingowo zna ktoś jakieś fajnie szkoły ( w rozsądnych cenach) właśnie w tym kierunku w Californii? Weekedonowe, bo wiadomo, trzeba zarabiać pieniądze. Wróciłem też do tematu American Army, muszę to wszystko bardzo poważnie przemyśleć.
Labs92 Napisano 17 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 17 Listopada 2016 52 minuty temu, marcinCALIFORNIA napisał: Na razie nie podejmuję , żadnych nieodwracalnych decyzji, ale mówiąc szczerze najchętniej już jechałbym do tych Stanów, a tak na razie researchingowo zna ktoś jakieś fajnie szkoły ( w rozsądnych cenach) właśnie w tym kierunku w Californii? Weekedonowe, bo wiadomo, trzeba zarabiać pieniądze. Wróciłem też do tematu American Army, muszę to wszystko bardzo poważnie przemyśleć. A, tak z ciekawości.. to, że celujesz w Kalifornie nie ma nic wspólnego z Twoją orientacją seksualną? :))) Swoją drogą mieszkając tam musisz być bardzo tolerancyjny
marcinCALIFORNIA Napisano 17 Listopada 2016 Autor Zgłoś Napisano 17 Listopada 2016 haahaahahahaha nie Zdecydownie nie hahah Natomiast tolerancyjny jestem i to nawet bardzo także przeżyję różne dziwadła jakie tam spotkam, California bo tam ciepło i ślicznie, byłem i się zakochałem w tym miejscu
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.