kacpero Napisano 28 Grudnia 2016 Zgłoś Napisano 28 Grudnia 2016 Witajcie, aktualnie oczekuje na dwie przesyłki zza oceanu, chciałbym się dowiedzieć pare rzeczy. Czy wszystko dobrze z moimi przesyłkami(co można tylko wywnioskować z rzutów ekranu ponieważ na trackingu poczty polskiej jest tylko ,ze wysłano) Trochę mnie to dziwi,że przesyłka została odebrana 22 grudnia z lotniska w warszaiwe ale co dalej? Rozumiem święta jednak na trakckingu usps nic się nie zmieniło(to samo na trackingu poczty) a na drugim zrzucie dziwi mnei to ,że przesyłka "wylatywała" z lotniska 3 krotnie i to o tej samej godzinie tylko w inne dni
Gość Napisano 28 Grudnia 2016 Zgłoś Napisano 28 Grudnia 2016 Moze po prostu blad systemu. Zdarza sie. Ciesz sie, ze twoj tracking w ogole cos pokazuje. Moj od 5 dni niezmiennie stoi na "arrived" na lotnisku w New York.
kacpero Napisano 28 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Napisano 28 Grudnia 2016 A jeśli chodzi o tracking z Warszawy to poprostu mieliście departed a potem raptem doszła wam przesyłka czy widzieliście ,że np zatrzymana przez słuzbe celną itp?
Ivortm Napisano 28 Grudnia 2016 Zgłoś Napisano 28 Grudnia 2016 Kacpero, jestem na 90% pewny, że miałem tak jak piszesz kiedy wysyłałem paczkę z USPS. Ostatni wpis to dotarcie do Polski, potem cisza w śledzeniu, a po kilku dniach paczka doszła do adresata. W trackingu bez zmian nawet po dotarciu paczki. Przetłumaczyłem to sobie, że po przekazaniu Poczcie Polskiej albo nie wiedzą co się dalej dzieje z paczką, albo PP nieprawidłowo uzupełnia system śledzenia USPS.
pelasia Napisano 28 Grudnia 2016 Zgłoś Napisano 28 Grudnia 2016 Ja mam chyba szczęście, poniewaz moje przesylki do Polski zawsze maja pęlna informacje co do trackingu( wysyłam +- raz w miesiącu). Choc ostatnio teściowa przesłała nam paczkę, odebraliśmy chyba z 3 tygodnie temu a w systemie nadal widnieje jako gotowa do odbioru ( paczka wewnątrz USA ). Ja chyba bym nie oczekiwała zbyt wiele od poczty, szczególnie w czasie świat. Cierpliwości, cierpliwości i jeszcze raz cierpliwości
olmeca Napisano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Napisano 29 Grudnia 2016 Często mam tak, że przesyłka w systemie poczty jest zaznaczona, że leży w Warszawie, a mam ją właśnie doręczaną. Dziwnie działa urząd celny w Warszawie i w sumie tam najdłużej leżą przesyłki.
kacpero Napisano 30 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Napisano 30 Grudnia 2016 Dziękuje za odpowiedzi. Hmm aktualnie w sumie najbardziej obawia mnie ten "wylot" z Chicago bo niestety status się nie zmienił ;(
kacpero Napisano 30 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Napisano 30 Grudnia 2016 no i magia,po 20 minutach od dodania postu zmiana statusu na : departed from Warsaw, haha no nic tylko czekać, zdam od razu relację po ilu dniach przyjdzie jeśli ktos jest zainteresowany
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.