Skocz do zawartości

wiza turystyczna - kolejność

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
3 minuty temu, zenek77 napisał:

jak dla mnie to twoje posty maja wartośc zerowa piszac po raz kolejny o słomie z butów  ... Juz sam nie wiesz czego sie przyczepić i co pisać więc daj sobie spokój... 

To moj pierwszy post odnosnie slomy. Jestem delikatny. W rzeczywistosci prawda jest jeszcze gorsza. 

• Odpowiedzi 111
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Ja nie rozumiem dlaczego ta dyskusja w ogole dalej sie ciagnie...

Zenek, dostales od nas mnostwo odpowiedzi i porad co do wizy (tak, dostales porady). Jak znowu pojdziesz po wize to moze dostaniesz a moze nie. Wylewanie gorzkich zali na forum od tygodni na pewno nie pomoze. Nie dostales wizy i tyle. Get over it.

Napisano
14 godzin temu, KaeR napisał:

To moj pierwszy post odnosnie slomy. Jestem delikatny. W rzeczywistosci prawda jest jeszcze gorsza. 

jak znajde to ci wyślę screena o słomie bo już nie raz używaleś takich tekstów do forumowiczów więc kultura pierwsza klasa, brawo

Napisano
14 godzin temu, Lx13 napisał:

Zenek, byc moze i nie mieli tych związków ale rokowali bardziej na powrót niz ty. Taki risk management.

no spoko co można rokować jak się nie ma pracy, żony, dzieci prócz budy na wsi i kilku kur i gęsi , chyba sam nie wierzysz w to co piszesz 

Napisano

jak znajde to ci wyślę screena o słomie bo już nie raz używaleś takich tekstów do forumowiczów więc kultura pierwsza klasa, brawo

Do ciebie. Tekst o slomie używałem. Nie ja jedyny. Zaoszczedzilem ci czas na szukanie, żebyś mogł się do pracy przyłożyć czy nauki, żebyś szansę na wizę miał wieksza. 

Napisano
13 godzin temu, Roelka napisał:

Ja nie rozumiem dlaczego ta dyskusja w ogole dalej sie ciagnie...

Zenek, dostales od nas mnostwo odpowiedzi i porad co do wizy (tak, dostales porady). Jak znowu pojdziesz po wize to moze dostaniesz a moze nie. Wylewanie gorzkich zali na forum od tygodni na pewno nie pomoze. Nie dostales wizy i tyle. Get over it.

a czy ja zaczynam tą pustą nic nie wnoszącą gadkę ? ja nie wylewam żali po prostu smiac mi się chce jak ktoś pisze takie bzdury na temat wiz bo żadna to porada....  

Napisano
1 minutę temu, KaeR napisał:

Do ciebie. Tekst o slomie używałem. Nie ja jedyny. Zaoszczedzilem ci czas na szukanie, żebyś mogł się do pracy przyłożyć czy nauki, żebyś szansę na wizę miał wieksza. 

mniejsza o to teksty o slomie swiadczą o kulturze a co do nauki to wyedukowałem się już na maxa ale jak widać wize można dostać nawet po zawodówce jak pan konsul będzie mial humor:P

Napisano

mniejsza o to teksty o slomie swiadczą o kulturze a co do nauki to wyedukowałem się już na maxa ale jak widać wize można dostać nawet po zawodówce jak pan konsul będzie mial humor:P

Tak z ciekawości, skoro na maksa to z czego masz doktorat? 

A jaki jest problem z zawodowka? To do USA tylko magister może wyjechać? 

Napisano
1 minutę temu, KaeR napisał:

Tak z ciekawości, skoro na maksa to z czego masz doktorat? 

A jaki jest problem z zawodowka? To do USA tylko magister może wyjechać? 

według twoich teorii spiskowych zeby dostac wize trzeba miec związki z Polską więc jaki związek z Polską ma chłop ze wsi po zawodówce nie mający kasy, pracy ?  A co do doktoratu to i tak nie będziesz miał zielonego pojęcia więc pomińmy to pytanie

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...