Raut Napisano 6 Lutego 2017 Zgłoś Napisano 6 Lutego 2017 Witam, aktualnie jestem w 2kl technikum i chce starac sie o wize. Czy technikum to wystarczajace wiezi z Polska? Lecialbym w polowie pazdziernika na 2tyg. Czy marzec to wystarczajacy czas, zeby zlozyc papiery?
ilon Napisano 6 Lutego 2017 Zgłoś Napisano 6 Lutego 2017 Sam bedziesz lecial czy z kims? Do kogos czy do nikogo? Ciezko powiedziec wiedzac tylko, ze jestes w technikum. Marzec wystarczajacy czas, ale jak chcesz to mozesz i juz skladac.
sly6 Napisano 6 Lutego 2017 Zgłoś Napisano 6 Lutego 2017 ktoś z rodziny byl jest w USA? I moze padnie pytanie dlaczego październik w roku szkolnym .
quarterback87 Napisano 6 Lutego 2017 Zgłoś Napisano 6 Lutego 2017 Bo bardziej wiarygodny byłbyś wybierając się tam w czasie wakacji.
Raut Napisano 7 Lutego 2017 Autor Zgłoś Napisano 7 Lutego 2017 Z rodzina, z ktora utrzymuje kontakt (reszty nie znam) w USA nikt nie byl. Wakacje raczej nie sa mozliwe, poniewaz juz mam zaplanowany jeden wylot do Hiszpanii (z rodzina), a potem wyjezdzam do pracy. Do USA lecialbym sam. Do nikogo bym tam nie lecial, chce zobaczyc NY. Pazdziernik to dla mnie odpowiedni czas, wtedy bede w 3kl technikum oraz miesiac po przylocie zaczynaja mi sie egzamimy zawodowe, dlatego pytam czy warto.
sly6 Napisano 7 Lutego 2017 Zgłoś Napisano 7 Lutego 2017 to padnie pytanie co chcesz zobaczyć w tym NY,gdzie się zatrzymasz i to musisz ladnie przekazać. Bo samo chce moze nie wystarczyć.
Raut Napisano 7 Lutego 2017 Autor Zgłoś Napisano 7 Lutego 2017 W NY jak w NY, chcialbym zobaczyc Statue Wolnosci, Central Park, Empire State Building, Rockefeller, Times Square i inne, a wiec moge bez wiekszych obaw aplikowac?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.