adi4912 Napisano 8 Lutego 2017 Autor Zgłoś Napisano 8 Lutego 2017 5 minut temu, sly6 napisał: Konsul nie wie ze praca czeka,widzi ile byles i teraz moze byc podobnie. Najlepsze było to, że grzebal cos w komputerze po czym powiedział.,, dobra dobra " i dał mi ta kartkę z paragrafem 214b, słyszałem o ludziach, którzy po 2 tygodniach starali się na nową z tak samo wypełnionym wnioskiem i dostawali. Sam juz nie wiem od czego to zależy.
adi4912 Napisano 8 Lutego 2017 Autor Zgłoś Napisano 8 Lutego 2017 12 minut temu, Roelka napisał: Oops. Przepraszam. Szansa jest zawsze. Choć wydaje mi się że już na początku konsul miał jakieś ale. Zazwyczaj wydawane są wizy na 10 lat a ty dostałeś na rok. Ja zresztą moja turystyczna też mialam rok. I druga dostałaś bez problemu?
sly6 Napisano 8 Lutego 2017 Zgłoś Napisano 8 Lutego 2017 w takim samym przypadku jak Twój? Jesli nie to bywa różnie. nie patrz tak na sprawy Ty się ciesz ze Ciocia Ci nie powiedziała dzień dobry i do widzenia..
sly6 Napisano 8 Lutego 2017 Zgłoś Napisano 8 Lutego 2017 szukaj po ludziach takich samych a nie ze dali wize po raz drugi raz.
Gość Napisano 8 Lutego 2017 Zgłoś Napisano 8 Lutego 2017 23 minuty temu, adi4912 napisał: I druga dostałaś bez problemu? Tylko raz starałam się o turystyczna.
adi4912 Napisano 8 Lutego 2017 Autor Zgłoś Napisano 8 Lutego 2017 Czyli konsul w nowym wniosku będzie patrzeć na mnie jak bym się starał na nowo, czy odrazu wyskoczy mu ze juz raz mi odmówiono wizy. Pytanie czy teraz lepiej byłoby jechać do Warszawy na rozmowe?
ZielonyTomek Napisano 8 Lutego 2017 Zgłoś Napisano 8 Lutego 2017 Wszystko maja w sytemie. Wyskoczy mu cala historia twoich wjazdow i wyjazdow do stanow, ile deklarowales a ile byles rzeczywiście w stanach, jak i rowniez wnioski konsula z poprzednich wiuyt w ambasadzie.
sly6 Napisano 8 Lutego 2017 Zgłoś Napisano 8 Lutego 2017 Oraz mu wyskoczy co wpisal Konsul inny. Kiedyś się mówiło ze Warszawa lepsza niż Kraków..
adi4912 Napisano 8 Lutego 2017 Autor Zgłoś Napisano 8 Lutego 2017 Czyli moje szanse na woze do USA w najbliższym czasie są minimalne?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.