vanillaplnd Napisano 13 Lutego 2017 Autor Zgłoś Napisano 13 Lutego 2017 2 godziny temu, kzielu napisał: Ja mialem jedna - dawno dawno temu. Rozpadla sie dosc szybko. Nie pamietam juz ktora linia ja zalatwila. AT czy Puccini?
margherita_s Napisano 1 Marca 2017 Zgłoś Napisano 1 Marca 2017 Mam zwykłą z materiału. Kupiona w 2012 roku, wytrzymała już 6 lotów w tę i z powrotem do USA i nie ma praktycznie żadnych uszkodzeń oprócz wytarcia się materiału w kilku miejscach. A co do opinii, że dużo walizek nie wytrzymuje takich dalekich podróży - no coż, mojej sie nic do tej pory nie stało.
Patipitts Napisano 1 Marca 2017 Zgłoś Napisano 1 Marca 2017 Ja tez mam walizkę z materiału, z Walmartu za 40$ jakos, wytrzymała jakies piec lotów do USA, teraz jak wracałam miałam 3 przesiadki, w sumie 4 loty i znaczek sie lekko wygiął poza tym nowka sztuka. Jak pierwszy raz leciałam tez miałam z materiału tyłem ze z Tesco za 100zl ale w Nowym Jorku w metrze ja wciągałam po schodach i połamałam rączkę, wiec kupiłam ta z walmartu
kontrol Napisano 21 Kwietnia 2017 Zgłoś Napisano 21 Kwietnia 2017 Ja właśnie zastanawiam się nad zakupem walizki. Rzadko latam, ale chyba przyda się mieć jakąś w domu. Chyba zdecyduje się na : http://www.americantourister.pl/bon-air-spinner-l-granatowy/produkt-pl.htm?or=0610498784 Dużo myślałem czy kupić twardą czy miękką. I wybieram chyba twardą. Zawsze można do niej włożyć laptopa i na niej usiąść Rozmyślam też nad rozmiarem czy 66cm styknie czy lepiej wziąć 75cm. Zazwyczaj latam na krótko i nie potrzebuje wielu rzeczy. Czy wszystkie linie mają max wymiar 158cm? Bo ta 75cm jest na styk. Czy może lepiej brać mniejszą i nie martwić się nigdy czy przejdzie?
KrysiaK Napisano 24 Kwietnia 2017 Zgłoś Napisano 24 Kwietnia 2017 Warto tez zwrocic uwage na wage walizki. Linie lotnicze maja limit wagowy, za nadwage sie placi i to sporo. Warto wiec szukac ultra lightweight walizek.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.