ales_89 Posted March 8, 2017 Report Share Posted March 8, 2017 Szanowni forumowicze, Ktoś się chce podzielić bezcenną wiedzą gdzie można zrobić dobre zakupy? Chciałam kupić kilka rzeczy jak pościele, firanki i generalnie dekoracje wnętrz. Może znacie gdzie są sprawdzone i dobre jakościowo rzeczy? Kupujecie w internetach? Na miejscu? Może sprowadzacie z Polski? Link to comment Share on other sites More sharing options...
katlia Posted March 8, 2017 Report Share Posted March 8, 2017 wayfair.com overstock.com garnethill.com thecompanystore.com pineconehill.com Target ma coraz lepszy wybor niedrogich 100% bawelnianych, 300 count przescieradel. W Macy's zawsze mozna kupic dobra posciel, i czesto z agresywnya przecena. Dobrze tez sprawdzic TJMaxx Homegoods i Ross - czesto jakosciowe rzeczy za 1/3 ceny w normalnych sklepach. Jedyne co ja kupilam w Polsce to podwojne welniane koce firmy Marynos, ktore sa naprawde nieprzecietnie dobre. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ales_89 Posted March 8, 2017 Author Report Share Posted March 8, 2017 Bardzo dziękuję za odpowiedź! Link to comment Share on other sites More sharing options...
andyopole Posted March 8, 2017 Report Share Posted March 8, 2017 Bed, Bath & Beyond ale online. Oglada sie w sklepie a kupuje online. Jak sie zarejestrujesz na ich stronie bedziesz dostawala ofert ze znizka 20% online a takze od czasu do czasu kupony do zakupu w sklepie, rowniez 20% off. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ales_89 Posted March 8, 2017 Author Report Share Posted March 8, 2017 Dzięki właściwie to nawet preferuję zakupy online Link to comment Share on other sites More sharing options...
andyopole Posted March 8, 2017 Report Share Posted March 8, 2017 Teraz to juz wszyscy sprzedaja online. Pozostaje kwestia shippingu, ile trwa i kto za niego placi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
myszoneria Posted March 12, 2017 Report Share Posted March 12, 2017 To ja dorzucę od siebie: novica.com - trochę mniej oczywisty kierunek, głównie dla lubiących dekoracje w stylu etno z różnych stron świata restorationhardware.com - mają tam piękne komplety pościeli. I nie tylko - właśnie przeglądałam ich thonetowskie krzesła Cenowo bywa odlot (żeby nie było, że nie ostrzegałam), ale już po samą inspirację warto zajrzeć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.