Patipitts Napisano 24 Marca 2017 Zgłoś Napisano 24 Marca 2017 Statystycznie Polacy nie są wcale tak wysoko porównując wszystkie inne kraje.
Lukasz2424 Napisano 25 Marca 2017 Autor Zgłoś Napisano 25 Marca 2017 Może zakończmy temat, nie dostałem i nie będę płakać z tego powodu, wiem że moja noga już w ambasadzie USA nie powstanie , szkoda kasy i błagania o wizę. Swoją drogą to dostałem wizę turystyczną do Australii evisitor czy jakąś tak, bez żadnych oplat, odwiedzin w ambasadzie, rozmów z konsulem tylko złożyłem jakiś dokument na podanej stronie i wizę przysłali na mejla i tak powinno być xd
sly6 Napisano 25 Marca 2017 Zgłoś Napisano 25 Marca 2017 A jednak masz wybór dostałeś i lec korzystaj..takie powinno być życie by miec wybór.
Lukasz2424 Napisano 25 Marca 2017 Autor Zgłoś Napisano 25 Marca 2017 28 minut temu, sly6 napisał: A jednak masz wybór dostałeś i lec korzystaj..takie powinno być życie by miec wybór. Bo słyszałem że jeszcze jest jakąś loteria wizowa do USA ale pewnie jak już mam 1 odmowę to nie dostanę ;/
sly6 Napisano 25 Marca 2017 Zgłoś Napisano 25 Marca 2017 loteria wizowa nie ma nic wspólnego z odmową.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.