Rafał Dziuba Napisano 23 Marca 2017 Autor Zgłoś Napisano 23 Marca 2017 Tak, wiem, ale jak pisałem wyżej, byłoby bardzo szkoda.. no nic, okaże się w przyszłości. Dzięki wszystkim za rady
jkb Napisano 24 Marca 2017 Zgłoś Napisano 24 Marca 2017 W FY2016 procent odmow dla Polakow to 5.37%. Coraz nizej
KaeR Napisano 24 Marca 2017 Zgłoś Napisano 24 Marca 2017 23 minuty temu, jkb napisał: W FY2016 procent odmow dla Polakow to 5.37%. Coraz nizej No idziemy na liczby ujemne...
Rafał Dziuba Napisano 24 Marca 2017 Autor Zgłoś Napisano 24 Marca 2017 Chyba lepiej żeby się utrzymywało, bo jak spadnie za nisko to specjalnie będą odmowy dawać, dla statystyk
Rafał Dziuba Napisano 24 Marca 2017 Autor Zgłoś Napisano 24 Marca 2017 Mógłby mi ktoś jeszcze powiedzieć, czy będzie problem z przewiezieniem większej ilości leków w bagażu? Leki na recepte, są to kremy, dziewczyna ma chorą skórę i bez nich nie ma opcji, żeby się gdzieś ruszyła. Oczywiście receptę wzięłaby ze sobą
Rafał Dziuba Napisano 24 Marca 2017 Autor Zgłoś Napisano 24 Marca 2017 31 minut temu, sly6 napisał: jak będzie recepta to można. A można tak w ogóle leki kupić w aptece, bez zostawiania recepty?
sly6 Napisano 24 Marca 2017 Zgłoś Napisano 24 Marca 2017 zależy jakie leki. Sa takie leki na receptę ze lepiej weź ze sobą..ceny.
Rafał Dziuba Napisano 26 Marca 2017 Autor Zgłoś Napisano 26 Marca 2017 Jeszcze taka sprawa: niektórzy mówią, że lepiej będzie jak pójdziemy osobno, najpierw ja podając adres mojej kuzynki, a jakiś czas po mnie dziewczyna, która poda adres mojej ciotki.. Jednak ja wolę się trzymać swojej wersji, skoro tak czy siak nie mamy nic do ukrycia. Znajomi mówią, że to podejrzane, że we dwoje jedziemy na 2 miesiące i że może być problem w takim wypadku z otrzymaniem tej wizy. Co myślicie? Robić tak jak pisałem na początku, tj. idziemy obydwoje w tym samym dniu razem na rozmowę, czy osobno i udajemy, że się nie znamy? Osobiście jakoś bardziej pierwsza opcja mnie bardziej przekonuje, po co kombinować.. Ale wolę zapytać osób bardziej "doświadczonych" z tego forum więc czekam na podpowiedzi, pozdrawiam
ilon Napisano 26 Marca 2017 Zgłoś Napisano 26 Marca 2017 Po co kombinowac i wymyslac jakies bezsensu historie. Idzcie normalnie i zachowujcie sie jak dorosli, a nie jakies dziwne pomysly.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.