SantaCruz_CA Napisano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Napisano 11 Sierpnia 2005 Oni maja te sama dostepnosc miejsc dostepnosc dostepnoscia a taryfy to juz zupelnie inna bajka
nemo1 Napisano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Napisano 11 Sierpnia 2005 ale jak inna bajka tzn te taryfy sa tam korzystniejsze cenowo czy nie?? niech mi ktos to wyjasni prosze
sly6 Napisano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Napisano 11 Sierpnia 2005 tutaj firmy daja bilety po 6-12 miesiecy wazny w promocjach bilet a tam mozesz dostac po 1-3 miesieczne ...
SantaCruz_CA Napisano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Napisano 11 Sierpnia 2005 ale jak inna bajka tzn te taryfy sa tam korzystniejsze cenowo czy nie?? niech mi ktos to wyjasni prosze to zalezy... po prostu czesto sie pojawiaja rozne tanie taryfy, ale maja zastrzezenie - "rezerwacja i wykup tylko na terenie" np Polski (lub innego kraju)... albo "taryfa specjalna na podroze miedzy Polska a USA, rezerwacja+wykup tylko na terenie PL".... i wtedy amerykanskie biura podrozy czy biura linii lotniczych nie maja dostepu do tych taryf. po prostu trzeba szukac. jezeli masz mozliwosc sprawdzenia ceny w usa na przelot do usa (ale w biurze podrozy a nie na stronach www), to zawsze warto to zrobic... ale sie nie nastawiaj z gory, ze tam koniecznie bedzie taniej..
melasia Napisano 12 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Napisano 12 Sierpnia 2005 Widze temat sie spodobal, ale oczywiscie bardzio dobrze, ja jestem happy bo mam mozliwosc do pracy leciec do californi ale oczywiscie najpierw lece do ny:)
melasia Napisano 14 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Napisano 14 Sierpnia 2005 A w ogole Wtorek mozliwe ze w tym roku takze zawitam w LA bo jesli bede chciala to prace mi tam zalatwia:D
Jarek1122 Napisano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Napisano 15 Sierpnia 2005 A w ogole Wtorek mozliwe ze w tym roku takze zawitam w LA bo jesli bede chciala to prace mi tam zalatwia:D Było załatwiać wczesniej, byśmy razem polecieli.
melasia Napisano 15 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Napisano 15 Sierpnia 2005 Niestety bysmy nie polecieli bo musze sie jeszcze obronic we wrzsniu i prawko zdac:P i dopiero fly away:D
ptyś Napisano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Napisano 19 Sierpnia 2005 jak bedziesz tak czekac, bo ci sie nie chce, to rzeczywiscie taniej nie bedzie...
melasia Napisano 19 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Napisano 19 Sierpnia 2005 Ptys niestety musze czekac bo sa jeszcze inne rzeczy na ktore musze patrzec, po co mam kupowac teraz tylko po to zeby poznije jakby co oddawac go, bez sensu, a mysle ze we wrzesniu az takiego tloku nie bedzie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.