kzielu Napisano 29 Stycznia 2018 Zgłoś Napisano 29 Stycznia 2018 4 godziny temu, MeganMarkle napisał: To jak takim razie te "accounts" zamrozić? I w jaki sposób będę mieć dostęp żeby sprawdzić swój credit score czy credit accounts, to sie loguje gdzieś na jakieś swoje konto? Xarthisius juz odpisal - musisz uderzyc do kazdego z biur (Experian, TransUnion i Equifax) osobno i poprosic ich o to. Od kazdego z nichi mozesz tez raz na rok bezplatnie zazadac dokladnego credit reportu ale Creditkarma robi to samo kiedy sie tylko chce.
kzielu Napisano 29 Stycznia 2018 Zgłoś Napisano 29 Stycznia 2018 3 godziny temu, pelasia napisał: A w zeszłym roku, po powrocie w z pracy, znalazłam w drzwiach ulotkę od jechowych w języku polskim. Myślałam, ze sie przewróce, bo w moim miescie Polaków mozna na palcach od jednej ręki policzyć i ani jedna osoba nie jest tego wyznania. A w ogole jak oni mnie i moj adres odnaleźli to do dzisiejszego dnia jest zagadka. Musiałam ulotkę pokazać mężowi i sie zapytać, czy rzeczywiście jest po polsku czy ja jakoś złe widze Ja juz kiedys tu pisalem (a moze i zdjecie wrzucilem) - dostalem kiedys list-spam od zdaje sie Dish TV z napisana po polsku na kopercie jakas reklama jakiegos ich pakietu polskich kanalow.
pelasia Napisano 29 Stycznia 2018 Zgłoś Napisano 29 Stycznia 2018 Ci wierzacy i od reklamy mają dobrych szpiegów. P.s oczywiście jehowy piszę się przez samo H Ale byk....
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.