Skocz do zawartości

DV-2018 Wylosowany / Nie Wylosowany

DV-2018 Wylosowany / Nie Wylosowany  

231 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zostałeś/aś wylosowany/a w loterii DV-2018 ?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
16 hours ago, scarab said:

Na potwierdzieniu poza kodem kreskowym i podstawowymi danymi (imię i nazwisko, adres, typ wizy) powinien być wymieniony termin spotkania czy nie? Pytam z tego co pamiętam podczas rejestracji nigdzie nie był on wspomniany.

Nie , nie ma daty spotkania.

• Odpowiedzi 2,9 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano
14 godzin temu, Xarthisius napisał:

Nie podawaj nigdy swojego numeru w calosci. Dwie pierwsze liczby wystarcza. Wyedytuj swoj post jezeli jeszcze mozesz.

ost 3 cyfry wymyslilam ,, ale co moze sie stac jak podaje sie caly numer ?

Napisano
13 minut temu, Weronika Majcher napisał:

ost 3 cyfry wymyslilam ,, ale co moze sie stac jak podaje sie caly numer ?

ktoś ci się gdzieś na numer powoła... zaloguje... będzie płacz...  widziałaś jak facet na YT pokazał kartę z pinem ? Co było?

Napisano
3 hours ago, czekajacy_na_cud said:

Witaj, czy mógłbyś opisać o co pytają na interview ? żona mi się stresuje. SN13xxx na połowę kwietnia.

My byliśmy w zeszłym tygodniu. Spędziliśmy tam ok 3 godz. Przy okienku Pani konsul staliśmy może 5 min. Zadała 4 pytania. Czy będziemy mówić prawdę, jakie studia kończyła moja żona , czy byliśmy wcześniej w USA i czy byliśmy kiedyś w Rosji. Dziękuję , gratuluję. Tyle !

Napisano
Godzinę temu, Krzysiek Kaczala napisał:

My byliśmy w zeszłym tygodniu. Spędziliśmy tam ok 3 godz. Przy okienku Pani konsul staliśmy może 5 min. Zadała 4 pytania. Czy będziemy mówić prawdę, jakie studia kończyła moja żona , czy byliśmy wcześniej w USA i czy byliśmy kiedyś w Rosji. Dziękuję , gratuluję. Tyle !

@czekajacy_na_cudu nas praktycznie to samo co pisze tu @Krzysiek Kaczala

Napisano

13xxx na polowe kwietnia... moje biedne 33xxx :( ale nic, liczymy na cud, Carla reszta juz zaplanowana i gotowa do realizacji!:)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...