KaeR Napisano 14 Maja 2017 Zgłoś Napisano 14 Maja 2017 26 minut temu, icecream napisał: Ale jako training zawodowy jest to możliwe. On campus też można coś załapać, więc to nie tak, że nie można całkiem. Off-campus a CPT to co innego. O on campus nic nie mowilem.
sly6 Napisano 14 Maja 2017 Zgłoś Napisano 14 Maja 2017 nie jest zle leczenia ile się zarobi.. Mówimy o legalnym zatrudnieniu.
icecream Napisano 14 Maja 2017 Zgłoś Napisano 14 Maja 2017 24 minuty temu, KaeR napisał: Off-campus a CPT to co innego. O on campus nic nie mowilem. A ja nie mówiłam o pracy w barze czy sklepie jak w PL, tylko o pracy generalnie. Pod pewnymi warunkami są opcje i tyle. On campus albo off związane z kształceniem, też przecież płatne.
KaeR Napisano 14 Maja 2017 Zgłoś Napisano 14 Maja 2017 28 minut temu, icecream napisał: A ja nie mówiłam o pracy w barze czy sklepie jak w PL, tylko o pracy generalnie. Pod pewnymi warunkami są opcje i tyle. On campus albo off związane z kształceniem, też przecież płatne. To jest to bardzo nieprecyzyjna odpowiedz w takim razie, bo jak powiesz do kogos z F-1 off campus work to nikt nie pomysli o CPT. Jakbym przeczytal Twojego posta nie znajac realiow, to bym pomyslal, ze z praca na F-1 jest tak rozowo. Pod pewnymi warunkami tez moge sie spotykac z modelka victoria secret... Jak oslepnie i straci czucie w rekach. Opcja jest.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.