Hugibugi Napisano 7 Czerwca 2017 Zgłoś Napisano 7 Czerwca 2017 Witam szykuje się do wypełnienia wniosku, takie pytanie, pytanie o poprzedniego pracodawcę to mam wpisywać wszystkich poprzednio czy z jakiegoś okresu? drugie pytanie co do szkół to mam wpisywać te które ukończyłem w 100% czy studia jak byłem 6 msc i zrezygnowałem to tez mam wpisać? sorry ale tyle się odczytałem tematów ze już mi się pieprzy
Hugibugi Napisano 8 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Napisano 8 Czerwca 2017 Lecial ktos z forum w ogole na taka wycieczke?
Lx13 Napisano 8 Czerwca 2017 Zgłoś Napisano 8 Czerwca 2017 Słuchaj, jak lecisz z biurem podróży które organizuje wycieczki do USA to ich zapytaj. Maja najświeższe i sprawdzone informacje.
andyopole Napisano 8 Czerwca 2017 Zgłoś Napisano 8 Czerwca 2017 12 godzin temu, Hugibugi napisał: Lecial ktos z forum w ogole na taka wycieczke? My tu wszyscy tylko do azbestu. Sam proletaryat. ;-)
Lx13 Napisano 9 Czerwca 2017 Zgłoś Napisano 9 Czerwca 2017 Moze forum podróżnicze? Daj spokój koleś. Na żadna wycieczkę nie lecisz a i wizy nie dostaniesz z dużym prawdopodobieństwem.
Hugibugi Napisano 9 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Napisano 9 Czerwca 2017 Nie lecę zostac gwiazda kina akcji, juz dostałem z rainbow wszystkie info do wizy i nie spinaj się tak
Lx13 Napisano 10 Czerwca 2017 Zgłoś Napisano 10 Czerwca 2017 No to jak masz wszystkie info to po co dupę zawracasz. Miłej "wycieczki".
andyopole Napisano 10 Czerwca 2017 Zgłoś Napisano 10 Czerwca 2017 Robiłem wiele lat w turystyce i takie mądrale to zakaly każdej wycieczki.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.