kzielu Napisano 18 Lipca 2017 Zgłoś Napisano 18 Lipca 2017 18 minut temu, Kasiakb napisał: Sponsorowanie przez męża . Obywatela ?
Kasiakb Napisano 18 Lipca 2017 Autor Zgłoś Napisano 18 Lipca 2017 13 godzin temu, kzielu napisał: Obywatela ? Maz ma zielona kartę .
kzielu Napisano 18 Lipca 2017 Zgłoś Napisano 18 Lipca 2017 37 minut temu, Kasiakb napisał: Maz ma zielona kartę . Okolo 2 lat i _musisz_ utrzymac status. Jezeli zapiszesz sie do szkoly i nie bedziesz chodzic to go nie utrzymasz.
Kasiakb Napisano 19 Lipca 2017 Autor Zgłoś Napisano 19 Lipca 2017 20 godzin temu, kzielu napisał: Okolo 2 lat i _musisz_ utrzymac status. Jezeli zapiszesz sie do szkoly i nie bedziesz chodzic to go nie utrzymasz. Ok . Dziękuje a właśnie mam pytanie , jak to jest bo sprawa nasza zielonych karta już poszła do urzędu imigracyjnego , jeśli byśmy teraz zmienili mieszkanie . To czy by nie było problemu poprostu z przekierowaniem sprawy na nowy adres ? Czy muszę do nich jakieś pismo napisać w związku z nowym adresem ? Czy wystarczy na poczcie zrobić tak zwane przekierowanie ?
sly6 Napisano 20 Lipca 2017 Zgłoś Napisano 20 Lipca 2017 19 godzin temu, Kasiakb napisał: Ok . Dziękuje a właśnie mam pytanie , jak to jest bo sprawa nasza zielonych karta już poszła do urzędu imigracyjnego , jeśli byśmy teraz zmienili mieszkanie . To czy by nie było problemu poprostu z przekierowaniem sprawy na nowy adres ? Czy muszę do nich jakieś pismo napisać w związku z nowym adresem ? Czy wystarczy na poczcie zrobić tak zwane przekierowanie ? wiem że chcesz dostać odpowiedź lecz mamy okres wakacyjny i możesz czekać parę dni na odpowiedź. I proszę nie pisz podobnych postów w różnych tematach. poczta ok a co z urzędem imigracyjnym? Masz na forum to opisane gdzie wyslac formularz pocztą lub przez stronę www..
kzielu Napisano 20 Lipca 2017 Zgłoś Napisano 20 Lipca 2017 22 godziny temu, Kasiakb napisał: Ok . Dziękuje a właśnie mam pytanie , jak to jest bo sprawa nasza zielonych karta już poszła do urzędu imigracyjnego , jeśli byśmy teraz zmienili mieszkanie . To czy by nie było problemu poprostu z przekierowaniem sprawy na nowy adres ? Czy muszę do nich jakieś pismo napisać w związku z nowym adresem ? Czy wystarczy na poczcie zrobić tak zwane przekierowanie ? Przekierowanie na poczcie nie wystarczy - bo niektore pisma z USCIS nie sa forwardowane. Trzeba zmienic adres w USCIC. AR-11 (o ile dobrze pamietam).
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.