kzielu Napisano 27 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Lipca 2017 44 minuty temu, BBerry napisał: Ale pierwszy wymog to wyslanie kopii GC, obie strony. Moja plastikowa GC jest przeterminowana. Mam tez NoA ktora mowi, ze GC jest przedluzona o rok. Skopiowac oba dokumenty i te wyslac jako GC? Dokladnie. Status przeciez caly czas masz, nie Twoja wina ze I-751 zabiera tyle czasu. Zreszta zobacz post Kariny powyzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BBerry Napisano 30 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Lipca 2017 Dzieki. Kolejny powod by aplikowac szybciej to jest fakt, ze ich ceny rosna z roku na rok. Jak sprawdzalam pare lat temu, N400 kosztowala duzo mniej. Teraz jest drozej i dluzej zajmuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grape Napisano 31 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Lipca 2017 Ile czekaliscie na NOA1? Ja czekam juz 2,5 tygodnia i cisza... a pracodawca sie upomina, zaczynam sie troche denerwowac bo na VJ wiekszosc dostaje list po +/- tygodniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 31 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Lipca 2017 U mnie już prawie 2 tygodnie i też nie dostałam żadnej odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grape Napisano 31 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Lipca 2017 Do mnie wlasnie zadzwonil maz ze dostalam I-797C czyli biometrics appointment notice tylko problem jest taki ze na tym dokumencie nie widze zadnej informacji o rocznym przedluzeniu GC... wiec ciagle czekam na I-797/NOA1... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 31 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Lipca 2017 Mnie tez sie w pracy pytali o nowe dokumenty, jako ze zielona karta wygasa wkrótce. Imigracyjni mogliby sie troche pospieszyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 31 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Lipca 2017 Dostajecie jakies powiadomienia mailem czy tylko poczta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grape Napisano 31 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Lipca 2017 Tylko poczta, z tego co wyczytalam to e-notification jest dostepne tylko jesli wysyla sie dokumenty do USCIS Lockbox Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2017 O prosze, dzisiaj w skrzynce znalazlam swoje I-797 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grape Napisano 1 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2017 O prosze! Powiedz czy w tym dokumencie jest jasno powiedziane ze GC jest przedluzone o rok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi