Felek07 Napisano 20 Sierpnia 2017 Zgłoś Napisano 20 Sierpnia 2017 Witam, we wniosku wizowym wpisałem (i na rozmowie powtórzyłem), że lecę do NY. Plany delikatni się zmieniły i najpierw lecę do San Francisco, zwiedzam zachód i dopiero po 12 dniach przelatuję z Vegas do NY i tam spędzę 5 dni. Myślicie, że będą się czepiać na granicy? I drugie pytanie, czy jeśli średnio znam angielski to muszę obawiać się tej rozmowy ze służbą celną? Boję się, że czegoś nie zrozumiem, zacznę się stresować i słabo wypadnę.
sly6 Napisano 20 Sierpnia 2017 Zgłoś Napisano 20 Sierpnia 2017 jak beda odpowedzi mylne lub tez ze sciemniasz to bedzie roznie, jesli czegos nie zrozumiesz to popros o powtorzenie,.
Felek07 Napisano 23 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Napisano 23 Sierpnia 2017 Ktoś jeszcze może odpowiedzieć? Będę wdzięczny
kzielu Napisano 23 Sierpnia 2017 Zgłoś Napisano 23 Sierpnia 2017 20 minut temu, Felek07 napisał: Ktoś jeszcze może odpowiedzieć? Będę wdzięczny Odpowiedzi nie maja wielkiego znaczenia, wszystko zalezy od urzednika na lotnisku... Tak tak jak idiotyczne pytania z serii "jakie mam szanse na dostanie wizy".
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.