karusek Napisano 23 Sierpnia 2017 Zgłoś Napisano 23 Sierpnia 2017 Witam Czy ktos z forumowiczow orientuje sie kiedy beda oficjalnie oglosone zasady DV Lottery na 2019 rok?
jessi.k Napisano 23 Sierpnia 2017 Zgłoś Napisano 23 Sierpnia 2017 Obstawiam ze jakoś na początku drugiej połowy września
karusek Napisano 23 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Napisano 23 Sierpnia 2017 6 minut temu, jessi.k napisał: Obstawiam ze jakoś na początku drugiej połowy września Jak ja sie przygotowywalem to bylo juz w koncu sierpnia bodajrze
KaeR Napisano 23 Sierpnia 2017 Zgłoś Napisano 23 Sierpnia 2017 Nie wiedziałem, że tak się trzeba do tego przygotowywac.
karusek Napisano 23 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Napisano 23 Sierpnia 2017 16 minut temu, KaeR napisał: Nie wiedziałem, że tak się trzeba do tego przygotowywac. Jestem szczesliwym posiadaczem od 2014, obiecalem komus ze przesle link do oficjalnej strony dlatego pytam.
sly6 Napisano 23 Sierpnia 2017 Zgłoś Napisano 23 Sierpnia 2017 1 godzinę temu, karusek napisał: Jestem szczesliwym posiadaczem od 2014, obiecalem komus ze przesle link do oficjalnej strony dlatego pytam. od 2003 roku strona nie zmieniła adresu www..
sly6 Napisano 23 Sierpnia 2017 Zgłoś Napisano 23 Sierpnia 2017 oficjalna strona https://www.dvlottery.state.gov/ i pewnie komuś na miejscu tez pomożesz jak znam życie.. kiedyś ktoś bliski mi powiedział chcesz przyjechać to znajdź sobie sam wszystko,załatw i teraz jakie ktoś ma szczęście znając Ciebie.
pelasia Napisano 23 Sierpnia 2017 Zgłoś Napisano 23 Sierpnia 2017 10 godzin temu, KaeR napisał: Nie wiedziałem, że tak się trzeba do tego przygotowywac. No widzisz, dlatego sie nie udało. Moze było trzeba do fryzjera sie wybrac czy kosmetyczki? Moze jakieś ćwiczenia paluszków robić aby lepiej sie na klawiaturze klikalo? A tera to juz " po ptokach", bo z tego co wiem, to GC dla ciebie w drodze.
karusek Napisano 23 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Napisano 23 Sierpnia 2017 10 godzin temu, sly6 napisał: oficjalna strona https://www.dvlottery.state.gov/ i pewnie komuś na miejscu tez pomożesz jak znam życie.. kiedyś ktoś bliski mi powiedział chcesz przyjechać to znajdź sobie sam wszystko,załatw i teraz jakie ktoś ma szczęście znając Ciebie. Sly6 adres internetowy strony znam ale dziekuje za jego przypomnienie. Glownie chodzi mi o czas, kiedy pojawi sie instrukcja, moze beda jakies zmiany, nie wiadomo.
karusek Napisano 23 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Napisano 23 Sierpnia 2017 3 godziny temu, pelasia napisał: No widzisz, dlatego sie nie udało. Moze było trzeba do fryzjera sie wybrac czy kosmetyczki? Moze jakieś ćwiczenia paluszków robić aby lepiej sie na klawiaturze klikalo? A tera to juz " po ptokach", bo z tego co wiem, to GC dla ciebie w drodze. pelasia, jak siegam pamiecia 5 lat wsecz, to zdjecie do rejestracji loterii robila mi moja 13letnia wowczas chrzesniaczka moim aparatem na tle bialej sciany (raczej szarej). bylem po nasiadwie piwnej z kolegami, nieogolony (czesac nie mialem czego). Pelasia KaeR jak dlugo sie staracie o PRC?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.