ilon Napisano 29 Sierpnia 2017 Zgłoś Napisano 29 Sierpnia 2017 3 godziny temu, iony napisał: No nie XD Ale dosc dlugo jestem zapatrzony w ten kraj, wiele niezaleznych blogerow pokazuje jak tam wyglada zycie i na tej podstawie to oceniam Wiesz, ja na przyklad obserwuje troche blogow kulinarnych, ale nie mowie o tych potrawach czy daniach w samych superlatywach bez ich skosztowania, tylko dlatego, ze bloger to zachwala. Kazdy ma inny punkt widzenia
pelasia Napisano 29 Sierpnia 2017 Zgłoś Napisano 29 Sierpnia 2017 5 godzin temu, Łukasz90 napisał: Proponuje jednak abyś tam choć turystycznie przyjechał na kilka dni. Bo to są ich subiektywne odczucia... Turystycznie to sie każdemu podoba. Dopiero jak sie troche czasu spędzi, wpadnie w szara rzeczywistość to sie oczy otwierają. Ja turystycznie to nawet lubie na kilka dni do vegas wlecieć, ale jakbym musiała tam mieszkać, to chyba bym sie zaczęła ciąć.
HaOfficer Napisano 22 Grudnia 2017 Zgłoś Napisano 22 Grudnia 2017 Nie wiem czy Cię to zainteresuje ale moja uczelnia WSB (Wyższa Szkoła Bankowa) oferuje wymianę studencką z Franklin University w programie MBA dla wybranych kierunków. Oferują nawet wymianę polskojęzyczną
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.