Inconspicuous Napisano 4 Września 2017 Zgłoś Napisano 4 Września 2017 Hej, byłam w wakacje teraz na 1,5 miesiąca w Stanach, spodobało mi się życie na tyle, chciałabym starać się o zieloną kartę (jeśli losowanie 2019 się odbędzie). W Polsce studiuję Corporate Finance and Accounting, co oznacza, że jeśli uda mi się zdać, będę mieć dyplomy międzynarodowe. Czy będzie więc możliwe dla mnie znalezienie pracy bez doświadczenia? Co o tym sądzicie, ponieważ chciałabym znać zdanie bardziej obeznanych osób, ponieważ sama nie wiem co mogę o tym sadzić
kzielu Napisano 4 Września 2017 Zgłoś Napisano 4 Września 2017 Jeżeli będziesz miała zielona kartę to oczywiście że prace znajdziesz. Pytanie czy to będzie taka jaką chcesz...
Inconspicuous Napisano 4 Września 2017 Autor Zgłoś Napisano 4 Września 2017 Oczywiście chodziło mi o "prace w zawodzie" czy będę potrzebować dodatkowych kursów, wybacz brak uściślenia
kzielu Napisano 4 Września 2017 Zgłoś Napisano 4 Września 2017 Szanse raczej niewielkie - moim zdaniem.
katlia Napisano 4 Września 2017 Zgłoś Napisano 4 Września 2017 To jest dobry kierunek, i majac zielona karte i znajac dobrze angielski, prace znajdziesz. Mozliwe, ze ta pierwsza praca bedzie na niskim poziomie i za male pieniadze - bo bez doswiadczenia i niezbednych tu kontaktow/references, prawdopodobnie taka bedzie. Ale jak juz bedziesz miala i tutejsze doswiadczenie, i amerykanow ktorzy moga byc twoim reference, znajdziesz nastepna, lepsza prace dosyc szybko.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.