Snapkejs Napisano 17 Września 2017 Zgłoś Napisano 17 Września 2017 Witam Można gdzieś znaleźć podpowiedź jak powinno wyglądać zdjęcie małżeństwa z dzieckiem 5-6 letnim?
sly6 Napisano 17 Września 2017 Autor Zgłoś Napisano 17 Września 2017 każde zdjęcie dodaje się oddzielenie ( trzy zdjęcia). Format jak piszą. Nie można dodać wspólnego.
sly6 Napisano 17 Września 2017 Autor Zgłoś Napisano 17 Września 2017 Dnia 2017-09-15 o 23:03, rynr napisał: Z tego co widzę to: - kosmetyka/formatowanie - Rozwinięty akapit dotyczący separacji z małżonkiem. - Dodano, że zdjęcia które nie spełniają wymogów powodują dyskwalifikacje Jeżeli coś istotnego pominąłem, proszę o korektę tyle jest nowości..
sly6 Napisano 17 Września 2017 Autor Zgłoś Napisano 17 Września 2017 zgłoszenia do loterii będą przyjmowane od 3 października ,godzina 18:00 polskiego czasu.
sly6 Napisano 18 Września 2017 Autor Zgłoś Napisano 18 Września 2017 http://britsimonsays.com/dv-2019-enter-dates-announced/
stars & stripes Napisano 18 Września 2017 Zgłoś Napisano 18 Września 2017 Cytuj Any DV2018 selectees can enter DV2019 with no problems. For goodness sake take a new photo for the entry! DO NOT use an agent to fill in your forms. Doing so increases you chance of disqualification and of being scammed by the agent. BE 100% HONEST ON THE ENTRY. READ the instructions!!! Include all derivatives. Not including a spouse or child is 100% CERTAIN disqualification. Powodzenia dla wszystkich startujących!
LukeFlorida Napisano 18 Września 2017 Zgłoś Napisano 18 Września 2017 Mam pytanie - czy czas zgłoszenia się do loterii ma jakieś znaczenie czy loteria to op prostu loteria? Tzn. czy jakbym wypełnił wszystko 3 października o 18.00 przed większością to mam jakieś większe szanse? Inna sprawa, że pewnie wtedy serwery są mocno przeciążone ;p Ale i tak mam zamiar w tym roku załatwić to jak najszybciej
Weststarr Napisano 18 Września 2017 Zgłoś Napisano 18 Września 2017 4 minutes ago, LukeFlorida said: Mam pytanie - czy czas zgłoszenia się do loterii ma jakieś znaczenie czy loteria to op prostu loteria? Tzn. czy jakbym wypełnił wszystko 3 października o 18.00 przed większością to mam jakieś większe szanse? Inna sprawa, że pewnie wtedy serwery są mocno przeciążone ;p Ale i tak mam zamiar w tym roku załatwić to jak najszybciej Definicja z wikipedii Loteria – gra losowa, której uczestnicy nabywają numerowane bilety, czyli „losy”. O wygranej decyduje „ciągnięcie” losów, czyli losowanie. Miejsce sprzedaży losów to kolektura. Losowanie – czynność polegająca na wyciąganiu lub wybieraniu określonych liczb lub przedmiotów (los, karta, kupon, żeton itp.) w sposób wykluczający wpływ osoby losującej na wynik tej czynności.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.