Skocz do zawartości

Loteria Wizowa DV 2019

sly6

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 721
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Mój znajomy startuje drugi raz, ale obawiam się, że przez jedno zdjęcia dziecka mogą go zdyskwalifikować... 

Jego zgłoszenie poszło 8 listopada, moje 12 , a mojego brata 18, zobaczymy czy komuś się poszczęści :-)

Powodzenia dla wszystkich! 

Napisano

Hej, mam pytanie otóż na chwilę obecną posiadam wizę wbitą na 10 lat.

Złożyłem już wniosek i zieloną kartę i czekam na wyniki ale powiedzcie mi jedno:

Jak wygląda dalej etap losowania zielonej karty, np gdyby mnie wylosowano mam pewność że idę do konsula na rozmowę w sprawie zielonej karty? Czy przechodzę jeszcze do jakiejś drugiej tury?

Napisano

Wydawane jest 50k wiz, a z wiadomych powodow ( rezygnacje, itd ) losowanych jest wiecej ludzi. Istnieje wiec szansa, ze mimo bycia wylosowanym nie otrzyma sie Zielonej Karty.

Napisano
Godzinę temu, macios6 napisał:

Hej, mam pytanie otóż na chwilę obecną posiadam wizę wbitą na 10 lat.

Złożyłem już wniosek i zieloną kartę i czekam na wyniki ale powiedzcie mi jedno:

Jak wygląda dalej etap losowania zielonej karty, np gdyby mnie wylosowano mam pewność że idę do konsula na rozmowę w sprawie zielonej karty? Czy przechodzę jeszcze do jakiejś drugiej tury?

Po 2 latach od rejestracji na forum i umieszczeniu 115 postow dalej tego nie wiesz? Bravo

Napisano

Ktoś korzystał z tego narzędzia do zdjęć na stronie loterii? Za każdym razem gdy próbuje tego użyć, strona chce zapisać jakiś plik na moim komputerze o dziwnym rozszerzeniu, którego nie da się otworzyć. Help!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...