NisseN Napisano 15 Listopada 2017 Zgłoś Napisano 15 Listopada 2017 W tym roku wzialem udzial pierwszy raz w zyciu w loterii wizowej. Zycze powodzenia kazdemu oraz milego dnia.
Mirabella Napisano 15 Listopada 2017 Zgłoś Napisano 15 Listopada 2017 Też moje pierwsze zgłoszenie poszło. Za pół roku wszystko się okaże
hubi.st Napisano 15 Listopada 2017 Zgłoś Napisano 15 Listopada 2017 Trzecie zgłoszenie poleciało, a dziewczyny drugie. Może tym razem się uda... Powodzenia wszystkim.
Hector Napisano 16 Listopada 2017 Zgłoś Napisano 16 Listopada 2017 Jeżeli się nie mylę to podchodzimy z żoną siódmy raz Zapewne ostatni,bo Trump raczej nie odpuści tematu loterii tak łatwo. Powodzenia wszystkim.
Rubi Napisano 20 Listopada 2017 Zgłoś Napisano 20 Listopada 2017 Mój znajomy startuje drugi raz, ale obawiam się, że przez jedno zdjęcia dziecka mogą go zdyskwalifikować... Jego zgłoszenie poszło 8 listopada, moje 12 , a mojego brata 18, zobaczymy czy komuś się poszczęści :-) Powodzenia dla wszystkich!
macios6 Napisano 20 Listopada 2017 Zgłoś Napisano 20 Listopada 2017 Hej, mam pytanie otóż na chwilę obecną posiadam wizę wbitą na 10 lat. Złożyłem już wniosek i zieloną kartę i czekam na wyniki ale powiedzcie mi jedno: Jak wygląda dalej etap losowania zielonej karty, np gdyby mnie wylosowano mam pewność że idę do konsula na rozmowę w sprawie zielonej karty? Czy przechodzę jeszcze do jakiejś drugiej tury?
Amek Napisano 20 Listopada 2017 Zgłoś Napisano 20 Listopada 2017 Wydawane jest 50k wiz, a z wiadomych powodow ( rezygnacje, itd ) losowanych jest wiecej ludzi. Istnieje wiec szansa, ze mimo bycia wylosowanym nie otrzyma sie Zielonej Karty.
Rafcio28 Napisano 20 Listopada 2017 Zgłoś Napisano 20 Listopada 2017 Godzinę temu, macios6 napisał: Hej, mam pytanie otóż na chwilę obecną posiadam wizę wbitą na 10 lat. Złożyłem już wniosek i zieloną kartę i czekam na wyniki ale powiedzcie mi jedno: Jak wygląda dalej etap losowania zielonej karty, np gdyby mnie wylosowano mam pewność że idę do konsula na rozmowę w sprawie zielonej karty? Czy przechodzę jeszcze do jakiejś drugiej tury? Po 2 latach od rejestracji na forum i umieszczeniu 115 postow dalej tego nie wiesz? Bravo
katkity Napisano 20 Listopada 2017 Zgłoś Napisano 20 Listopada 2017 Ktoś korzystał z tego narzędzia do zdjęć na stronie loterii? Za każdym razem gdy próbuje tego użyć, strona chce zapisać jakiś plik na moim komputerze o dziwnym rozszerzeniu, którego nie da się otworzyć. Help!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.