Amek Napisano 20 Listopada 2017 Zgłoś Napisano 20 Listopada 2017 Tak, korzystalem. Zaktualizuj/zainstaluj Flash Playera i wlacz jego obslugiwanie w przegladarce.
katkity Napisano 20 Listopada 2017 Zgłoś Napisano 20 Listopada 2017 No właśnie to zrobiłem i wszędzie indziej sam się włącza, albo przeglądarka pyta czy ma go włączyć a tutaj nie. Ale skoro już mam pewność, że to przez flasha to coś pokombinuje. Dzięki. PS. A jeśli nei skorzystam z tego narzędzia tylko sam wytnę to zdjęcie i je wstawię, to czy formularz powie mi od razu czy ono spełnia wymagania czy nie?
macios6 Napisano 20 Listopada 2017 Zgłoś Napisano 20 Listopada 2017 Po 2 latach od rejestracji na forum i umieszczeniu 115 postow dalej tego nie wiesz? Bravo Odpowiedz mało pomocna....Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
katkity Napisano 20 Listopada 2017 Zgłoś Napisano 20 Listopada 2017 Jak wpisać kwiecień. "4" czy "04"?
macios6 Napisano 20 Listopada 2017 Zgłoś Napisano 20 Listopada 2017 Wydawane jest 50k wiz, a z wiadomych powodow ( rezygnacje, itd ) losowanych jest wiecej ludzi. Istnieje wiec szansa, ze mimo bycia wylosowanym nie otrzyma sie Zielonej Karty. Tak, ale rozchodzi się o to czy po wylosowaniu jest jeszcze jakieś drugie losowanie? Bo wyczytałem że oprócz wylosowani muszę złożyć da 260 ( czy to nie to samo co podanie o wizę jak się składa?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
katkity Napisano 20 Listopada 2017 Zgłoś Napisano 20 Listopada 2017 Podanie złożone Mój pierwszy i najprawdopodobniej ostatni raz Wszystkim którzy też składali życzę szczęścia i cierpliwości do maja
Rubi Napisano 20 Listopada 2017 Zgłoś Napisano 20 Listopada 2017 4 godziny temu, katkity napisał: Ktoś korzystał z tego narzędzia do zdjęć na stronie loterii? Za każdym razem gdy próbuje tego użyć, strona chce zapisać jakiś plik na moim komputerze o dziwnym rozszerzeniu, którego nie da się otworzyć. Help! polecam również otwierać w przeglądarce Internet Explorer, tylko w niej ten program otworzył mi się normalnie, w pozostałych ściągały się właśnie jakieś pliki...
Xarthisius Napisano 20 Listopada 2017 Zgłoś Napisano 20 Listopada 2017 4 hours ago, macios6 said: Tak, ale rozchodzi się o to czy po wylosowaniu jest jeszcze jakieś drugie losowanie? Bo wyczytałem że oprócz wylosowani muszę złożyć da 260 ( czy to nie to samo co podanie o wizę jak się składa? Nie ma zadnej "drugiej tury". DS-260 jest formularzem w ktorym sie spowiadasz ze znacznej czesci swojego zywota jezeli ubiegasz sie o wize imigracyjna. Formularz ktory sie wypelnia przy ubieganiu sie o wize nieimigracyjna to DS-160. Zasadniczo formularze sa bardzo podobne i ogromna wiekszosc informacji sie powtarza, ale jak w kazdym urzedzie po obu stronach kuli ziemskiej: wszystko musi byc wpisane jeszcze raz na osobnym papierku. Tu https://travel.state.gov/content/dam/visas/DS-260 Exemplar.pdf mozesz zobaczyc jak to wyglada.
macios6 Napisano 20 Listopada 2017 Zgłoś Napisano 20 Listopada 2017 Nie ma zadnej "drugiej tury". DS-260 jest formularzem w ktorym sie spowiadasz ze znacznej czesci swojego zywota jezeli ubiegasz sie o wize imigracyjna. Formularz ktory sie wypelnia przy ubieganiu sie o wize nieimigracyjna to DS-160. Zasadniczo formularze sa bardzo podobne i ogromna wiekszosc informacji sie powtarza, ale jak w kazdym urzedzie po obu stronach kuli ziemskiej: wszystko musi byc wpisane jeszcze raz na osobnym papierku. Tu https://travel.state.gov/content/dam/visas/DS-260 Exemplar.pdf mozesz zobaczyc jak to wyglada. Dzięki Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
vanmike Napisano 20 Listopada 2017 Zgłoś Napisano 20 Listopada 2017 witam, własnie wysyłałem zgłoszenie wszystko wpisałem i nacisłem żeby zatwierdzić...i po chwili strona wygasła;/ coś tam proxy...itd, poprostu strona padła.....nie wiedziałem co mam robić...dałem odśwież....i wyskoczyl kominukat ,że odswierzenie bedzie wymagało ponownego wpisania danych bo mogly zostac utracone.....odswiezyłem i pojawiło sie potwierdzeni wysłania zgloszenia....niby super, ale czy to jest prowidłowo wysłane zgłoszenie?? (tzn nie bedzie traktowane jako podwójne)?? dzieki
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.