Kuba Tymecki Napisano 28 Września 2017 Autor Zgłoś Napisano 28 Września 2017 7 godzin temu, cee napisał: Jaka karta płacisz? I czy jest możliwa zapłata nią? Doczytałeś czy twoja karta się kwalifikuje? Już zapłaciłem przelewem. Posiadam Vise electron mbank oraz MasterCard Debit Orange Finanse, obie nie działają, rachunki maja pokrycie.
Kuba Tymecki Napisano 28 Września 2017 Autor Zgłoś Napisano 28 Września 2017 To tak dla innych, mogą mieć problemy przynajmniej ja miałem.
cee Napisano 28 Września 2017 Zgłoś Napisano 28 Września 2017 Ja zawsze przelewem płaciłem, a debetowa chyba się nie łapie właśnie.
haneczka019 Napisano 29 Września 2017 Zgłoś Napisano 29 Września 2017 13 godzin temu, cee napisał: Ja zawsze przelewem płaciłem, a debetowa chyba się nie łapie właśnie. Ja płaciłam Debit Mastercard, nie było problemów.
cee Napisano 29 Września 2017 Zgłoś Napisano 29 Września 2017 A to przepraszam za wprowadzenie w błąd. W sumie to tam jest chyba instrukcja jak dokonać płatności, jakie metody i karty są honorowane.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.