Gość Napisano 19 Października 2017 Zgłoś Napisano 19 Października 2017 Żadne "fuchy ". Bez pozwolenia na pracę nie możesz pracować. Dlatego przy k1 i aos narzeczona udowadnia że jest w stanie Ciebie utrzymać.
katlia Napisano 19 Października 2017 Zgłoś Napisano 19 Października 2017 Dlaczego ciagle piszesz o tym PayPalu? Przeciez to nie zadne rozwiazanie. PayPalem nie zaplacisz za benzyne, czy za jedzenie, czy za autobus. Gotowka i karta kredytowa: tak.
katlia Napisano 19 Października 2017 Zgłoś Napisano 19 Października 2017 A swoja droga, cala ta dyskusja przypomina mi rozmowy z mezem kiedy myslimy na glos "jak zyc kiedy wygramy Powerball." Gdzie mieszkac, jakie fundacje podtrzymywac finansowo, jakie samochody kupic, jak podzielic majatek z rodzina... ot takie sobie mysli. Maciej Carlos tez tak samo sobie marzy, bo to nie sa plany ale wlasnie takie fantazjowanie publicznie. Niech sobie marzy, sa glupsze sposoby na spedzanie czasu...
sly6 Napisano 19 Października 2017 Zgłoś Napisano 19 Października 2017 od wysłania dokumentów możesz mieć pozwolenie na pracę w 90 dni. Poczytaj o zasadach wizy narzeczeńskiej.
sly6 Napisano 19 Października 2017 Zgłoś Napisano 19 Października 2017 8 minut temu, Maciej Carlos napisał: @Roelka Czyli pierwsze ~6 miesięcy bez pracy? Chyba że jakieś "fuchy" jak tutaj, znam się na wykończeniach a przez internet też zarabiam, mojego PayPala chyba nikt nie będzie kontrolował. No ale na mieszkanie to tak nie zarobię. @sly6 nie zrozumiałem kontekstu Nie jestem w stanie powiedzieć jakie jest życie po 30-stce ale wydaje mi się że jest więcej kotwic i odpowiedzialności niż mam teraz, wolny niczym ptak w USA czy nie w USA, niektórym to i u rodziców mieszkając jest ciężko kwestia ambicji i obrotów jakie się ma to Ci się wydaje. Zobaczysz ludzi starszych niż 40 lat i zaczynają życie,żyją pełnią życia a podobno maja mieć pod górkę .
Maciej Carlos Napisano 19 Października 2017 Autor Zgłoś Napisano 19 Października 2017 28 minut temu, katlia napisał: Dlaczego ciagle piszesz o tym PayPalu? Przeciez to nie zadne rozwiazanie. PayPalem nie zaplacisz za benzyne, czy za jedzenie, czy za autobus. Gotowka i karta kredytowa: tak. Korzystasz z PayPal? Można wypłacić pieniądze. Zarobione dolary z Paypala mam w portfelu. Nie będę wchodzić w dyskusję czy to plany czy marzenia. Odkładam pieniądze od roku, mam tam dziewczynę i konkretne cele, myśl co chcesz ale Twój post był irytujący, ja nie poddaję ocenie Twoich rozważań. Jestem tu bo czegoś nie wiem, a chciałbym wiedzieć i o tym tu się rozmawia, padło dużo mądrych postów i za te jestem wdzięczny.
pepeaz Napisano 19 Października 2017 Zgłoś Napisano 19 Października 2017 36 minut temu, katlia napisał: Dlaczego ciagle piszesz o tym PayPalu? Przeciez to nie zadne rozwiazanie. PayPalem nie zaplacisz za benzyne, czy za jedzenie, czy za autobus. Gotowka i karta kredytowa: tak. https://www.thebalance.com/paypal-debit-and-credit-cards-315161
Maciej Carlos Napisano 19 Października 2017 Autor Zgłoś Napisano 19 Października 2017 33 minuty temu, pepeaz napisał: https://www.thebalance.com/paypal-debit-and-credit-cards-315161 +1 W Polszy nie jest popularne. Tam, owszem.
katlia Napisano 19 Października 2017 Zgłoś Napisano 19 Października 2017 Popularne? Hmmmm. Z tym mozna sie polemizowac, ale jezeli karty kredytowe PayPal maja dobre benefity, to OK.. ja tam uzywam karty ktore MI placa albo gotowke albo w milach na samoloty.
katlia Napisano 19 Października 2017 Zgłoś Napisano 19 Października 2017 45 minut temu, Maciej Carlos napisał: Twój post był irytujący Truth hurts
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.