Maciej Carlos Napisano 19 Października 2017 Autor Zgłoś Napisano 19 Października 2017 2 minuty temu, katlia napisał: Truth hurts Nie. Po prostu nie wniósł nic do tematu. Nie interesują mnie opinie na temat mój, czy moich planów. Truth jest taka że tylko idioci przejmują się opinią nieznajomych. 3 minuty temu, katlia napisał: Popularne? Hmmmm. Z tym mozna sie polemizowac, ale jezeli karty kredytowe PayPal maja dobre benefity, to OK.. ja tam uzywam karty ktore MI placa albo gotowke albo w milach na samoloty. Nie ważne są benefity skoro mógłbym mieć na start z tego przychód, nie mogąc pracować.
Jackie Napisano 19 Października 2017 Zgłoś Napisano 19 Października 2017 33 minuty temu, Maciej Carlos napisał: +1 W Polszy nie jest popularne. Tam, owszem. Nie znam ani jednej osoby z kartą PayPal.
Jackie Napisano 19 Października 2017 Zgłoś Napisano 19 Października 2017 26 minut temu, Maciej Carlos napisał: Nie ważne są benefity skoro mógłbym mieć na start z tego przychód, nie mogąc pracować. Jaki to przychód?
katlia Napisano 19 Października 2017 Zgłoś Napisano 19 Października 2017 30 minut temu, Maciej Carlos napisał: Truth jest taka że tylko idioci przejmują się opinią nieznajomych. No wiec po co sie przejmowac moja opinia?
katlia Napisano 19 Października 2017 Zgłoś Napisano 19 Października 2017 5 minut temu, Jackie napisał: Nie znam ani jednej osoby z kartą PayPal. Ja tez nie. Wiem ze oferuja, ale kto NIE oferuje kart?
Maciej Carlos Napisano 19 Października 2017 Autor Zgłoś Napisano 19 Października 2017 @Jackie Wszystko co sprzedaję w internecie zbieram na koncie PayPal, i osoby (z USA) które siedzą w tym ze mną posiadają karty PayPal. Przychód ze skryptów które tworzymy. Głównie Addony do gier internetowych. Średnio 4-10$ od osoby kupującej skrypt.
katlia Napisano 19 Października 2017 Zgłoś Napisano 19 Października 2017 Karty PayPal, czy po prostu PayPal account? Bo ja uzywam PayPal do kupowaniu na EBay, Etsy i Merlin itp., ale karty kredytowej PayPal nie mam, konto PayPal jest podlaczone do mojej karty kredytowej VISA z Chase.
Maciej Carlos Napisano 19 Października 2017 Autor Zgłoś Napisano 19 Października 2017 Oni posiadają karty PayPal, ja tylko konto i także mam podłączoną kartę. Dostałem ją przy zakładaniu konta w banku więc nie potrzebowałem kolejnej. Tam może się przydać.Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka
Jackie Napisano 19 Października 2017 Zgłoś Napisano 19 Października 2017 3 godziny temu, katlia napisał: Ja tez nie. Wiem ze oferuja, ale kto NIE oferuje kart? Troche poczytałam i na pierwszy rzut oka wygląda na to że te karty Pay Pala to takie same/podobne karty jakie oferują wszyscy. Co kto lubi
Maciej Carlos Napisano 20 Października 2017 Autor Zgłoś Napisano 20 Października 2017 Jak się nie ma co sięlubi.. kiepskie ale nie ma zbyt wielu opcji dla freelancera który nie może legalnie pracować a chce zarobić. :/Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.