ilon Napisano 2 Listopada 2017 Zgłoś Napisano 2 Listopada 2017 7 minut temu, andyopole napisał: A paprykarza przywiozla? Hehe, pewnie.
andyopole Napisano 2 Listopada 2017 Zgłoś Napisano 2 Listopada 2017 17 minut temu, ilon napisał: Hehe, pewnie. Hehe, dba o córcię jak ja...
quarterback87 Napisano 2 Listopada 2017 Zgłoś Napisano 2 Listopada 2017 Andy, zawsze Cię podziwiałem za Twoją skromność...
andyopole Napisano 2 Listopada 2017 Zgłoś Napisano 2 Listopada 2017 3 godziny temu, quarterback87 napisał: Andy, zawsze Cię podziwiałem za Twoją skromność... dodaj jeszcze.... bezinteresownosc....
quarterback87 Napisano 3 Listopada 2017 Zgłoś Napisano 3 Listopada 2017 Gdybym wiedziało o Twojej bezinteresowności, to bym Cię poprosił żebyś mi przywiózł trochę dolarów. Ale nic straconego, dane do przelewu mogę podać na priv
andyopole Napisano 3 Listopada 2017 Zgłoś Napisano 3 Listopada 2017 Podaj publicznie. Jest tutaj kilku majetnych i przypuszczam, rownie bezinteresownych uczestnikow Forum...
quarterback87 Napisano 3 Listopada 2017 Zgłoś Napisano 3 Listopada 2017 Andy, żartowałem. Finansowo na szczęście dobrze stoję. Ale skoro twierdzisz że są wśród nas altruiści, to każdy znajdzie coś dla siebie na zrzutka.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.