jodi Napisano 14 Listopada 2017 Autor Zgłoś Napisano 14 Listopada 2017 Ja sie skusilam I wyszlo calkiem niezle:-)
andyopole Napisano 14 Listopada 2017 Zgłoś Napisano 14 Listopada 2017 20 minut temu, Xarthisius napisał: A! To moze moje braki z botaniki wychodza. Od poczatku chodzilo mi o koper "taki do ogorkow", moze zylem w blednym przekonaniu ze to wloski. No wreszcie dal sie chlop nawrocic z blednej drogi...
ilon Napisano 14 Listopada 2017 Zgłoś Napisano 14 Listopada 2017 18 minut temu, andyopole napisał: Tylko bys sie wylegiwala.... Eno bez przesady. Po prostu uwazam, ze przydaloby mi sie wiecej na ten moment niz 40h wakacji i 40h na choroby
andyopole Napisano 14 Listopada 2017 Zgłoś Napisano 14 Listopada 2017 2 minuty temu, ilon napisał: Eno bez przesady. Po prostu uwazam, ze przydaloby mi sie wiecej na ten moment niz 40h wakacji i 40h na choroby Troche popracujesz i bedzie wiecej. Ja mam wedlug potrzeb.
andyopole Napisano 14 Listopada 2017 Zgłoś Napisano 14 Listopada 2017 5 minut temu, jodi napisał: Ja sie skusilam I wyszlo calkiem niezle:-) No widzisz, juz nie bedziesz tesknic za chlebem...!
jodi Napisano 14 Listopada 2017 Autor Zgłoś Napisano 14 Listopada 2017 10 minutes ago, andyopole said: No widzisz, juz nie bedziesz tesknic za chlebem...! ekhh..dalej tesknie, maruda ze mnie;-)
andyopole Napisano 14 Listopada 2017 Zgłoś Napisano 14 Listopada 2017 1 godzinę temu, jodi napisał: ekhh..dalej tesknie, maruda ze mnie;-) Najwyrazniej. Posmaruj kromke tego chleba maslem a na to pokroj zabek czosnku. stary wroci z roboty to Cie chetnie pocaluje....
KrysiaK Napisano 14 Listopada 2017 Zgłoś Napisano 14 Listopada 2017 18 godzin temu, katlia napisał: Ale najbardziej to tesknie za zupami w Polsce. Ogorkowa, naprzyklad: przeciez to ambrozja I to zupy domowej roboty, nie zadne jakies dziwne wymyslone w restauracjach, ale dobry rosol, dobra pomidorowa, zurek, barszcz, grochowke... serio, tego mi brakuje i nigdzie nie znajduje takich dobrych zup jak w Polsce. Takie dobre zupy zawsze mozna znalesc we wlasnej kuchni.
jodi Napisano 14 Listopada 2017 Autor Zgłoś Napisano 14 Listopada 2017 1 hour ago, andyopole said: Najwyrazniej. Posmaruj kromke tego chleba maslem a na to pokroj zabek czosnku. stary wroci z roboty to Cie chetnie pocaluje.... Antykoncepcja 100%;-)
andyopole Napisano 14 Listopada 2017 Zgłoś Napisano 14 Listopada 2017 2 minuty temu, jodi napisał: Antykoncepcja 100%;-) Tanio i smacznie, do tego zdrowo!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.