skarżyski Napisano 24 Listopada 2017 Zgłoś Napisano 24 Listopada 2017 Witam. Mój ojciec wylatuje na pół roku do USA i potrzebuje dobrego ubezpieczenia. Podpowiedzcie jakieś sprawdzone firmy. Ojciec ma 65 lat i leczy się u kardiologa od kilkunastu lat.Nigdy nie miał zawału czy czegoś poważnego ale monitorowany jest u kardiologa jak pisałem już szmat czasu. Więc trzeba tą opcje z chorobami przewlekłymi. Tam też będzie jeździł na nartach trochę, ale to chyba nie ma dużego znaczenia. Doradźcie proszę jakie kupić ubezpieczenie w Polsce, od sprawdzonej firmy i na dobrych warunkach. Wole wydać trochę więcej i mieć w miarę spokojną głowę. Ogólnie to takie ubezpieczeni lepiej kupić w Polsce czy może w USA. Ojciec jedzie do syna który ma obywatelstwo amerykańskie. Może lepiej wykupić coś na miejscu lub podpiąć ojca jakoś pod ubezpieczenie mojego brata. Wdzięczny będę za wszelkie porady. Pozdrawiam.
kzielu Napisano 9 Marca 2018 Zgłoś Napisano 9 Marca 2018 9 minut temu, Jędrek 1917 napisał: Dołączam się do pytania! Jak się Ubezpieczyć na wypadek choroby ! ? Czy urazu ! ? Tak samo jak wszyscy inni. Znaleźć ubezpieczyciela, zapłacić składkę...
karusek Napisano 9 Marca 2018 Zgłoś Napisano 9 Marca 2018 Czesto kupujac bilet masz mozliwosc kupic ubezpieczenie na czas podrozy i pobytu. Stosunkowo korzystnie to w pakiecie wychodzi.
motorolnik Napisano 10 Marca 2018 Zgłoś Napisano 10 Marca 2018 Ja do tej pory korzystałem z AON. Płaciłem dla mojego wariantu chyba 6,5 PLN na dzień.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.