Kuba1986 Napisano 4 Grudnia 2017 Zgłoś Napisano 4 Grudnia 2017 Witam, mam pytanie odnosnie pogody w san diego na swieta? wiem ze nikt nie jest wrozka i istnieja rozne aplikacje, ale interesuje mnie czy ktos moze odpowiedziec na podstawie wlasnych doswiadczen?, warto wybrac sie w tym czasie w ten rejon? jak jest z bezpieczenstwem? w jakiej okolicy najlepiej sie zatrzymac aby moc spedzic troche czasu nie martwiac sie o powrot podroz z malymi dziecmi, czy lepiej moze wybrac jakas okolice LA (santa monica, santa barbara), interesuje mnie czy moge sie spodziewac temperatury okolo 20 stopni? czy bedzie raczej zimniej. Pozdrawiam
RobertNYc Napisano 4 Grudnia 2017 Zgłoś Napisano 4 Grudnia 2017 Tak sie składa ze jestem obecnie w Los Angeles, gdzie mam zamiar spędzić cały grudzień, a tym samym siłą rzeczy coś mogę o tym powiedzieć jako że interesowałem się tym tematem. W LA temperatury obecnie dochodzą do ok 28C, więc jest b.ciepło. A długoterminowa prognoza z Accuweather przewiduje ok 19C na święta. Podobnej pogody należy sie spodziewać też dla San Diego. No, może być minimalnie cieplej, gdyż SD jest trochę bardziej na południe w porównaniu do LA.
Kuba1986 Napisano 4 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Napisano 4 Grudnia 2017 widze ze zawsze jestes pomocny bez roznicy czy to wschod czy zachod :), a rejony? LA wiem ze najlepiej wybrac cos nad woda a san diego :)?
mcpear Napisano 4 Grudnia 2017 Zgłoś Napisano 4 Grudnia 2017 2 hours ago, Kuba1986 said: Witam, mam pytanie odnosnie pogody w san diego na swieta? wiem ze nikt nie jest wrozka i istnieja rozne aplikacje, ale interesuje mnie czy ktos moze odpowiedziec na podstawie wlasnych doswiadczen?, warto wybrac sie w tym czasie w ten rejon? jak jest z bezpieczenstwem? w jakiej okolicy najlepiej sie zatrzymac aby moc spedzic troche czasu nie martwiac sie o powrot podroz z malymi dziecmi, czy lepiej moze wybrac jakas okolice LA (santa monica, santa barbara), interesuje mnie czy moge sie spodziewac temperatury okolo 20 stopni? czy bedzie raczej zimniej. Pozdrawiam Mieszkam w połowie drogi między LA i San Diego. Rok temu do 26 grudnia było bardzo ciepło chyba około 25 stopni. Noce są chłodnawe - bo temperatura spada do około 10 stopni. W tym tygodniu ma tu być do 26 stopni.
Kuba1986 Napisano 4 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Napisano 4 Grudnia 2017 dzieki za odpowiedz, moze moglbys polecic jakas miejscowke na tydzien z dziecmi aby nie bylo drogo ale w miare bezpiecznie przypadkiem znalazlem tanie bilety i szkoda zeby przepadly
mcpear Napisano 4 Grudnia 2017 Zgłoś Napisano 4 Grudnia 2017 San Diego jest fajne. Na Coronado jest iles resortów blisko plaży (trochę zależy od budżetu). W San Diego możesz zrobić Sea World i Zoo. W Orange County jest fajnie. Fajne resorty przy plaży znajdziesz w Dana Point, w Laguna Beach, w Newport Beach. A jak niekoniecznie to musi być przy plaży to możesz spróbować któryś z budżetowych Innów - dobra cena a całkiem dobre warunki (może nie ma typowo resortowych dużych basenów) - coś w stylu Residence Inn, Hampton Inn, Holiday Inn. W Orange County masz Disneyland. Pomiędzy OC i San Diego jest jeszcze Legoland, a z OC można też skoczyć do Universal Studios - jest co robić. 23ego chyba Lakersi graja w Los Angeles (też możesz rozważyc), zależy które weekendy będziesz chyba też grają u siebie LA Rams i LA Chargers - a to ostatnie kolejki NFLu będą więc mecze mogą być emocjonujące. Obie drużyny zachowały szanse na awans do play-offs więc może być ciekawe
AleksandraMg Napisano 26 Grudnia 2017 Zgłoś Napisano 26 Grudnia 2017 A ja polecam również odwiedzić La Jolla jeżeli będziecie mieli chwilę czasu. Jest przeurocze!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.