domins Napisano 1 Stycznia 2018 Zgłoś Napisano 1 Stycznia 2018 Witam serdecznie wszystkich. Moja wiza B1/B2 straciła ważność w połowie lutego ubiegłego roku. Zgodnie z tym co wyczytałem (http://www.ustraveldocs.com/pl_pl/pl-niv-visarenew.asp) mam 12 miesięcy na jej odnowienie, czyli pozostało mi półtora miesiąca. Pierwsze pytanie, czy jest to wystarczająca ilość czasu by przejść całą procedurę ? W roku 2014 uzyskałem na potrzeby mojej pracy wizę tranzytową C1/D. W związku z tym założyłem nowy profil na stronie na której umawia się wizyty, oraz wypełniłem nowy wniosek DS 160. Czy muszę założyć nowy profil oraz czy muszę wypełnić nowy wniosek DS 160 ? Czy mogę skorzystać z tego samego profilu i z numeru starego wniosku DS 160 którego użyłem do uzyskania wizy C1/D ? Mam nadzieję że wyraziłem się jasno i z góry dziękuje za pomoc. Pozdrawiam.
Joanna30 Napisano 2 Stycznia 2018 Zgłoś Napisano 2 Stycznia 2018 Wniosek DS został użyty raz i nie można go użyć ponownie. Pewnie nawet już go nie ma na serwerach Co do profilu, to możesz spróbować użyć tego samego. Teoretycznie powinno się udać. A półtora miesiąca wystarczy, żeby to wszystko ogarnąć.
cee Napisano 2 Stycznia 2018 Zgłoś Napisano 2 Stycznia 2018 Każdy wniosek jest jednorazowy, jeśli można to tak nazwać. Konta założonego do umówienia spotkania możesz użyć tego samego jak najbardziej. Nawet jeśli zapomniałeś hasła, to jest bardzo łatwy sposób jego przypomnienia. Musisz tylko pamiętać email i hasło do niego, na który właśnie konto założyłeś.
domins Napisano 2 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Napisano 2 Stycznia 2018 Wielkie dzięki za odpowiedź Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.