mcpear Napisano 18 Stycznia 2018 Zgłoś Napisano 18 Stycznia 2018 36 minutes ago, ilon said: A to nie jest tak, ze odbierasz z pelnym bakiem i oddajesz z pelnym? Jak ma bak paliwa w cenie to odbiera z pełnym i oddaje z pustym.
mcpear Napisano 18 Stycznia 2018 Zgłoś Napisano 18 Stycznia 2018 35 minutes ago, Michał Paczyński said: Btw odnosnie tego baku paliwa gratis, dostaje pelny a moge oddac pusty? Dobrze rozumiem? Tak to działa. Ja używam Hertz jak mam bak paliwa w cenie to oddaje pusty (na tyle ile się da )
bloczek2 Napisano 19 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Napisano 19 Stycznia 2018 Dostałem również odpowiedz z Rentalcars: Dziękujemy za kontakt z nami. Uprzejmie informuję, iż mimo wszystko będzie Pan potrzebował kartę kredytową lecz jedynie w celu preautoryzacji, kwota blokowana na koncie bedzie wynosić 0 USD. W przypadku kradzieży/uszkodzenia samochodu nie zostanie naliczona dodatkowa opłata. Nie zostanie też pobrany depozyt w momencie odbioru. Mam nadzieję, iż powyższa wiadomość wyjaśnia wątpliwości dotyczące wynajmu Także wątpliwości zostały rozwiane
bloczek2 Napisano 31 Marca 2018 Autor Zgłoś Napisano 31 Marca 2018 Po powrocie wracam z odpowiedzia: Alamo nie zablokowalo na karcie nic
MeganMarkle Napisano 1 Kwietnia 2018 Zgłoś Napisano 1 Kwietnia 2018 Ja z Alamo korzystałam wiele razy i miałam tylko dobre doświadczenia, no mass no fass, zawsze tez sie czułam jako klient potraktowana jak królowa! Choć może to standard i tylko w porównaniu z polszą takie to wyjątkowe sie wydaje
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.