sly6 Napisano 15 Maja 2018 Zgłoś Napisano 15 Maja 2018 8 minut temu, dante14 napisał: Znajomy - powiedział, że jak się wygrywa zieloną kartę to z automatu dostaje się wizę i wychodzi to taniej. Na to forum trafiłem teraz jak pojawiły się obawy, że przez losowanie może to wyglądać, że chce uciec z Polski Dobrze że znalazłeś to forum Cena za wizę jest taka sama czy bierzesz udział , wygrywasz w loterii czy też nie.
sly6 Napisano 15 Maja 2018 Zgłoś Napisano 15 Maja 2018 Teraz, dante14 napisał: Teraz to wiem! Lecz było już za późno, wtedy się 'podjarałem' tym pomysłem. Dzisiaj są wyniki losowania i chce po wynikach od razu zgłosić się po wizę, mam nadzieję, że to nie wplynie zbyt mocno na ocene konsultanta Tutaj ludzie piszą że nie brali udziału w loterii i było bez wizy Byli też tacy że brali i wiza była Masz taką samą szansę na wizę czy bierzesz czy nie bierzesz udziału w loterii. Lepiej przygotuj się na rozmowę co chcesz zobaczyć.
dante14 Napisano 15 Maja 2018 Autor Zgłoś Napisano 15 Maja 2018 Mam cały plan co chce zwiedzić, bilet na koncert kupiony, znam już date kiedy chce leciec i zatrzymuje się w akademiku u kumpla. Zamierzam byc transparentny, aby nie wymyslać odpowiedzi
truski27 Napisano 18 Maja 2018 Zgłoś Napisano 18 Maja 2018 Dnia 15.05.2018 o 09:56, dante14 napisał: Mam cały plan co chce zwiedzić, bilet na koncert kupiony, znam już date kiedy chce leciec i zatrzymuje się w akademiku u kumpla. Zamierzam byc transparentny, aby nie wymyslać odpowiedzi nie stresuj się dobrze będzie powodzenia
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.