sly6 Napisano 19 Maja 2018 Zgłoś Napisano 19 Maja 2018 Teraz, ceglan napisał: 3 nad ranem (jestem w Kanadzie) nie jest najlepszym momentem do przypominania sobie takich informacji. Odezwę się jutro Wiadomo, wyspij się i napisz później czy sobie przypomniales.
Xarthisius Napisano 19 Maja 2018 Zgłoś Napisano 19 Maja 2018 5 hours ago, ceglan said: Nie jestem sobie w stanie przypomnieć...najwyżej będę tłumaczył się przed konsulem. To akurat prosto sprawdzic. Jezeli zaznaczyles 'married' to wniosek zapytal o dane osobowe spouse i teraz bedziesz mial 2 wnioski DS-260 do wypelnienia. Jezeli masz tylko jeden DS-260 to zaznaczyles single. Jezeli jednak zaznaczyles 'married' (2 DS-260) to tez nie wszystko stracone, ale tym bedziemy sie martwic jak juz sprawdzisz.
Jackie Napisano 19 Maja 2018 Zgłoś Napisano 19 Maja 2018 Nie martw sie na zapas. Jeśli zaznaczyłeś "married" to konsul MOŻE to potraktować jako kłamstwo, ale nie musi. Weźcie ślub, a na spotkaniu mów prawdę. Wyjaśnij co miałeś na myśli gdy wypełniałeś wniosek. Powodzenia!
Gość Napisano 20 Maja 2018 Zgłoś Napisano 20 Maja 2018 15 hours ago, Xarthisius said: To akurat prosto sprawdzic. Jezeli zaznaczyles 'married' to wniosek zapytal o dane osobowe spouse i teraz bedziesz mial 2 wnioski DS-260 do wypelnienia. Jezeli masz tylko jeden DS-260 to zaznaczyles single. Jezeli jednak zaznaczyles 'married' (2 DS-260) to tez nie wszystko stracone, ale tym bedziemy sie martwic jak juz sprawdzisz. We wniosku miałem tylko swoje dane do wypełnienia, więc wychodzi na to że zaznaczyłem single. Po przemyśleniu i przypomnieniu sobie tego jak to było, wychodzi na to że wszystko powinno być OK. Jak to dobrze mieć pomocnych ludzi na forum, dzięki
Gość Napisano 21 Maja 2018 Zgłoś Napisano 21 Maja 2018 Wcześniej myśląc że wysłałem zgłoszenie jako common-law dodałem 'spouse' do całego wniosku, i nie mogę tego teraz wykasować. Zostaje nawet jeśli w swojej aplikacji zaznaczam status 'single'. Jak myślicie jak to teraz poprawić?
Xarthisius Napisano 21 Maja 2018 Zgłoś Napisano 21 Maja 2018 Wydaje mi sie, ze masz dwie opcje: 1) Zostawiasz tak jak jest ("incomplete"). Raz dodanego wniosku sie juz chyba nie da usunac. 2) Wziac slub i wypelnic od razu oba wnioski.
Gość Napisano 22 Maja 2018 Zgłoś Napisano 22 Maja 2018 Nawet w przykładowym wniosku była opcja Remove Applicant. Chyba skorzystam z poniższej opcji:If you have any questions, please contact the Kentucky Consular Center (KCC) by email (kccdv@state.gov)
Xarthisius Napisano 22 Maja 2018 Zgłoś Napisano 22 Maja 2018 To co zamiesciles to nie jest przykladowy ds260...
Gość Napisano 22 Maja 2018 Zgłoś Napisano 22 Maja 2018 1 hour ago, Xarthisius said: To co zamiesciles to nie jest przykladowy ds260... Znalezione w necie jako DS-260 example
Xarthisius Napisano 22 Maja 2018 Zgłoś Napisano 22 Maja 2018 10 minutes ago, ceglan said: Znalezione w necie jako DS-260 example Masz dostep do Swojego DS-260. Jak widzisz Tam guzik remove applicant, to klikaj.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.