adi4912 Napisano 30 Maja 2018 Zgłoś Napisano 30 Maja 2018 Jak można legalnie zamieszkac w USA , oprócz wygranej w loterii?
Jackie Napisano 30 Maja 2018 Zgłoś Napisano 30 Maja 2018 Od stycznia niewiele się zmieniło Sponsorowanie rodzinne lub pracownicze, lub wizy inwestorskie, są też wizy dla szczególnie uzdolnionych. Jak jesteś dzieckiem to jest jeszcze adopcja.
adi4912 Napisano 30 Maja 2018 Autor Zgłoś Napisano 30 Maja 2018 Czyli jeśli nie mam bliskiej rodziny to sa małe szanse? przez pracodawcę słyszałem , ze bardzo długo się czeka..
kzielu Napisano 30 Maja 2018 Zgłoś Napisano 30 Maja 2018 22 minuty temu, adi4912 napisał: Czyli jeśli nie mam bliskiej rodziny to sa małe szanse? przez pracodawcę słyszałem , ze bardzo długo się czeka.. Bardziej - zadne. Przez pracodawce - pomijajac czekanie ktore nie musi byc takie dlugi - to glowny problem to znalezienie pracodawcy i posiadanie odpowiednich umiejetnosci zeby takiego pracodawce znalezc.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.