ilon Napisano 11 Czerwca 2018 Zgłoś Napisano 11 Czerwca 2018 Ja wlasnie wrocilam z Polski i przywiozlam sobie kilka rzeczy z Ziaji, Tolpy, Iwostinu, MaxFactora i Bourjois. Poza tym zawsze przywoze sobie jeszcze masla do ciala z Bielendy bo maja super zapachy. Tutaj ciezko mi znalezc jakies fajnie pachnace maselka albo balsamy poza jakimis sezonowymi w Bath and Body Works.
katlia Napisano 11 Czerwca 2018 Zgłoś Napisano 11 Czerwca 2018 27 minut temu, ilon napisał: Tutaj ciezko mi znalezc jakies fajnie pachnace maselka albo balsamy poza jakimis sezonowymi w Bath and Body Works. Polecam Delon Body Butter (kanadyjska firma, mozna kupic w Amazon) moje ulubione zapachy to olivka i mango
Alekas Napisano 17 Października 2018 Zgłoś Napisano 17 Października 2018 Może jakiś polski producent typu Ziaja. Co prawda, nie jest to droga firma, ale na pewno dobra.
karen!na Napisano 13 Listopada 2018 Zgłoś Napisano 13 Listopada 2018 Lepiej już na Tołpę postawić. To dobra marka, ma naturalne kosmetyki.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.