bozennastanczyk Napisano 15 Czerwca 2018 Zgłoś Napisano 15 Czerwca 2018 WITAM NA FORUM ! STARAM SIĘ O NOWĄ WIZĘ , POPRZEDNIĄ DOSTAŁAM NA 10 LAT MAM PROBLEM W WYPEŁNIANIU WNIOSKU WIZOWEGO B2. OTÓŻ PODCZAS WYPEŁNIANIA GO JEST PUNKT W KTÓRYM TRZEBA NAPISAĆ DATY, LATA, TYGODNIE OD KIEDY SIĘ PRZEBYWAŁO W USA. PONIEWAŻ MAM W USA CÓRKĘ MOJE WIZYTY BYŁY DOSYĆ CZĘSTE. W STANACH BYŁAM 6 RAZY. NIESTETY NIE PAMIĘTAM SZCZEGÓŁOWO DAT, KIEDY OPUSZCZAŁAM USA DOTYCZY TO PIERWSZYCH WYJAZDÓW 10 LAT TEMU. PAMIĘTAM MIESIĄCE, ALE NIE PAMIĘTAM DOKŁADNIE DNI . OSTATNIE DWA POBYTY PAMIĘTAM DOKŁADNIE DATY MIESIĄCE ROK I TYGODNIE KIEDY PRZEBYWAŁAM I OPUSZCZAŁAM STANY. MOŻE KTOŚ Z WAS MIAŁ PODOBNY PROBLEM . NIE WIEM CO MAM UMIEŚCIĆ W RUBRYKACH ?
sly6 Napisano 15 Czerwca 2018 Zgłoś Napisano 15 Czerwca 2018 Witam Możesz sprawdzić wloty na tej stronie https://i94.cbp.dhs.gov/I94/#/history-search Ps proszę wyłącz duże litery caps lock
bozennastanczyk Napisano 24 Lipca 2018 Autor Zgłoś Napisano 24 Lipca 2018 Witam Was wszystkich ! Miałam się odezwać po wizycie w konsulacie, otóż dobrze wypełniłam wniosek wizowy ds160 dzięki Waszej pomocy. Byłam już na rozmowie w konsulacie i dostałam wizę , nie wiem jeszcze na ile ? ponieważ urzędnik nie poinformował mnie na jaki czas wiza. Czekam na przyjazd kuriera. Pozdrawiam Was wszystkich i dziękuję Wam , że jesteście i służycie dobrym radom dla innych , którzy potrzebują pomocy. Wielkie dzięki dla administratora, dzięki któremu to forum istnieje.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.