beatajol Posted July 13, 2018 Report Share Posted July 13, 2018 Zwiedzić USA to moje marzenie do lat,pragnę je spełnić.Niestety ani, ja ani mąż nie znamy angielskiego i wypełnienie wniosku wizowego jest dla nas niemożliwe.Do kogo mogę się zwrócić o pomoc.Czy np.tłumacz przysięgły to dobry pomysł?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted July 13, 2018 Report Share Posted July 13, 2018 możecie to wypełnić w j.polskim bez używania polskich znaków. są firmy które w tym też pomagają i poszukacie te firmy w Internecie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sirene Posted July 14, 2018 Report Share Posted July 14, 2018 Jest też w internecie przetłumaczony wniosek...także spokojnie dacie sami radę Link to comment Share on other sites More sharing options...
pelasia Posted July 14, 2018 Report Share Posted July 14, 2018 O ile mnie pamiec nie myli, jest tam gdzieś wybór języka polskiego. I przy wypełnianiu wniosku, jak sie najedzie kursorem/myszka na pytanie to ukaże sie polskie tłumaczenie. Oczywiscie widziałam wniosek na oczy tylko raz, gdy pomagałam mamie go wypełnić ileś tam lat temu. Wszystko mogło sie pozmieniać od tego czasu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToFFiK Posted July 15, 2018 Report Share Posted July 15, 2018 17 godzin temu, pelasia napisał: O ile mnie pamiec nie myli, jest tam gdzieś wybór języka polskiego. I przy wypełnianiu wniosku, jak sie najedzie kursorem/myszka na pytanie to ukaże sie polskie tłumaczenie. Oczywiscie widziałam wniosek na oczy tylko raz, gdy pomagałam mamie go wypełnić ileś tam lat temu. Wszystko mogło sie pozmieniać od tego czasu. nic się nie zmieniło Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.