bozennastanczyk Posted July 13, 2018 Report Share Posted July 13, 2018 WITAM ! MAM OGROMNĄ PROŚBĘ O POMOC ODNOŚNIE WYPEŁNIENIA WNIOSKU WIZY NIEEMIGRACYJNEJ 160. W PONIEDZIAŁEK MAM ZAMIAR WZIĄĆ SIĘ ZA WYPEŁNIENIE WNIOSKU PRZEŚLEDZIŁAM , JAKIE BĘDĘ MIAŁA PYTANIA.... PROBLEM, JAKI NASTĄPI TO NP. ODPOWIEDZ NA PYTANIA: PLANOWANY CZAS POBYTU NP. PLANUJĘ POBYT NA CZTERY MIESIĄCE . CZYLI ROZUMIE , ŻE WPISUJĘ RĘCZNIE 4 MIESIĄCE , SĄ JESZCZE PODANE RUBRYKI NP. ROK/ LATA , MIESIĄC, MIESIĄCE, TYGODNIE, DZIEŃ /DNI, MNIEJ NIŻ 24 GODZINY. I MAM PYTANIE CZY BĘDĘ MUSIAŁA OBLICZYĆ ILE TO JEST TYGODNI , ILE DNI W CIĄGU TYCH 4 MIESIĘCY???TELEFONOWAŁAM NA INFOLINIĘ , ALE ONI NIE UDZIELAJĄ PORAD , JAK WYPEŁNIĆ W/W RUBRYKĘ. I DLATEGO ZWRACAM SIĘ O POMOC DO WAS. Z GÓRY BARDZO DZIĘKUJE Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted July 13, 2018 Report Share Posted July 13, 2018 Na forach piszemy z malych liter i prosze wylaczyc caps lock. Piszemy tez jeden post taki sam Link to comment Share on other sites More sharing options...
cee Posted July 13, 2018 Report Share Posted July 13, 2018 Z tego co pamiętam to masz do wyboru albo miesiące albo tygodnie i w rubryce obok wpisujesz liczbę. Jeśli deklaruje wyjazd na 4 miesiące to rozwijasz listę, wybierasz "months" i spisujesz 4 w rubryce obok. Nic nie przeliczasz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bozennastanczyk Posted July 13, 2018 Author Report Share Posted July 13, 2018 Bardzo dziękuje ,za wiadomość . Cieszę się, ze istnieją takie fora , gdzie można dowiedzieć się ważnych informacji . Tak ,ze w poniedziałek planuję wziąć się za wypełnienia wniosku , jak bedeę jeszcze chciała uzyskać jakiś informacji to cieszę się , że jeteście i służycie pomocą . Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted July 13, 2018 Report Share Posted July 13, 2018 Napisz pozniej na forach jak bylo na rozmowie i powodzenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
bozennastanczyk Posted July 13, 2018 Author Report Share Posted July 13, 2018 OK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.