MaciekDz Posted September 15, 2018 Report Share Posted September 15, 2018 Cześć, Mój tata wyjeżdża jutro (16.09) do USA w celach służbowych do miasta Trento. Będzie w nim do piątku (21.09), a następnie wybiera się turystycznie do Nowego Jorku (21.09-23.09). Kupować roaming u naszych operatorów kompletnie się nie opłaca, więc chciałem zapytać jaką karte sim polecacie kupić w USA? Jak zauważyliście będzie to tygodniowy pobyt w USA. Zależy mi, żeby rozmowy były nielimitowanie lub z duża ilością minut do Polski, a także Pare Gigabajtów internetu 3G/4G. Nie chcę się bawić w żadne abonamenty. Chodzi mi o kartę typu pre-paid (o ile się nie mylę). Pozdrawiam i czekam na jakąś pomocną dłoń ;) Maciek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joanna30 Posted September 15, 2018 Report Share Posted September 15, 2018 Wyjeżdża na tydzień i potrzeba mu minuty do Polski? Nie wytrzyma tych kilku dni bez? A co do internetu, to może wifi wystarczy? Przy okazji będzie mógł je wykorzystać np. na dzwonienie przez WhatsAppa Link to comment Share on other sites More sharing options...
srk Posted September 15, 2018 Report Share Posted September 15, 2018 5 godzin temu, MaciekDz napisał: Kupować roaming u naszych operatorów kompletnie się nie opłaca, więc chciałem zapytać jaką karte sim polecacie kupić w USA? Jak zauważyliście będzie to tygodniowy pobyt w USA. Zależy mi, żeby rozmowy były nielimitowanie lub z duża ilością minut do Polski, a także Pare Gigabajtów internetu 3G/4G. W Polsce jest pakiet euroatlantycki, ktory z karta sim w plusie kosztuje jednorazowo 30 zl i na tydzien bije na glowe jakakolwiek opcje kupna prepaidu w US. Ma darmowe minuty i Pakiet 1gb internetu, mozna go za kolejne 30 zl zasilac do woli. Oczywiscie LTE, - uwaga dziala tylko na zasiegu TMobile i AT&T - ale to akurat b.dobry zasieg. Na tydzien wychodzi zdecydowanie taniej niz jakikolwiek prepaid w US, za co ojciec zaplaci ok 50USD na miejscu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted September 15, 2018 Report Share Posted September 15, 2018 Pakiet euroatlantycki https://www.spidersweb.pl/2017/05/internet-mobilny-usa-plus-roaming.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.