hiyokoi Napisano 24 Września 2018 Zgłoś Napisano 24 Września 2018 Witam! mam pytanie dotyczące wizy J1. Czy jako studentka mogę wyrobić ją poza okresem wakacyjnym? I czy muszę spełniać jakieś warunki inne niż sam status studenta?
sly6 Napisano 24 Września 2018 Zgłoś Napisano 24 Września 2018 J1 jest na różne programy wyjazdów i teraz co Cię interesuje bo nie work i travel. Trzeba mieć organizacje która wystawi Co odpowiedni dokument.
mola Napisano 24 Września 2018 Zgłoś Napisano 24 Września 2018 Musisz przede wszystkim mieć papier od uczelni w Stanach, że zapraszają Cię na kurs/staż/wymianę/warsztaty czy cokolwiek innego (lub wypełnione papiery jeśli chodzi o programy W&T i podobne). Wiza J1 nie jest wizą turystyczną dla studentów (mam wrażenie, że taki jest kontekst tego zapytania).
hiyokoi Napisano 24 Września 2018 Autor Zgłoś Napisano 24 Września 2018 19 minut temu, sly6 napisał: J1 jest na różne programy wyjazdów i teraz co Cię interesuje bo nie work i travel. Trzeba mieć organizacje która wystawi Co odpowiedni dokument. interesuje mnie samo wyrobienie ssn'u taaaak, planuje wyjechać i nielegalnie zostać
Gość Napisano 24 Września 2018 Zgłoś Napisano 24 Września 2018 8 minut temu, hiyokoi napisał: interesuje mnie samo wyrobienie ssn'u taaaak, planuje wyjechać i nielegalnie zostać Lol. Przynajmniej jedną osoba się przyznała. To tak ci tylko powiem że sam SSN do niczego cię nie uprawnia. A już na pewno nie do pracy.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.