Paulinka2894 Posted October 2, 2018 Report Share Posted October 2, 2018 Chcialabym sie dowiedziec czy ktos slyszal o takim przypadku , przed lotem do usa Pani na lotnisku powiedziala mojej kolezance ze nie moze wyleciec , bo na ekranie ma napisane ze musi sie skontaktowac z ambasada w celu wyjasnien.. ze nie prawidlowe dane... ze musi dzwonic do nich bo ona nic nie wie... zaplacilam jej za bilet , 1000 dolarow i wlasnie je stracilam bo nie odleciala... Czy jest takie cos mozliwe ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted October 2, 2018 Report Share Posted October 2, 2018 Godzinę temu, Paulinka2894 napisał: Chcialabym sie dowiedziec czy ktos slyszal o takim przypadku , przed lotem do usa Pani na lotnisku powiedziala mojej kolezance ze nie moze wyleciec , bo na ekranie ma napisane ze musi sie skontaktowac z ambasada w celu wyjasnien.. ze nie prawidlowe dane... ze musi dzwonic do nich bo ona nic nie wie... zaplacilam jej za bilet , 1000 dolarow i wlasnie je stracilam bo nie odleciala... Czy jest takie cos mozliwe ? A ta koleżanka zadzwoni do Ambasady i wyjasni sprawę, miała lecieć lotem? Kto ma lecieć decydują linie lotnicze i bywa tak że mogą kogoś nie wpuścić trzeba skontaktować się z urzędem lotnictwa cywilnego by wyjaśnić tą sprawę plus odebrać pieniążki jeśli wina będzie po stronie linii lotniczych. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 2, 2018 Report Share Posted October 2, 2018 2 godziny temu, Paulinka2894 napisał: Chcialabym sie dowiedziec czy ktos slyszal o takim przypadku , przed lotem do usa Pani na lotnisku powiedziala mojej kolezance ze nie moze wyleciec , bo na ekranie ma napisane ze musi sie skontaktowac z ambasada w celu wyjasnien.. ze nie prawidlowe dane... ze musi dzwonic do nich bo ona nic nie wie... zaplacilam jej za bilet , 1000 dolarow i wlasnie je stracilam bo nie odleciala... Czy jest takie cos mozliwe ? Zamiast pytać na forum może trzeba zadzwonić do ambasady i się zapytać? Czy koleżanka w ogóle zadzwoniła? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilya_ Posted October 3, 2018 Report Share Posted October 3, 2018 20 godzin temu, Paulinka2894 napisał: Chcialabym sie dowiedziec czy ktos slyszal o takim przypadku , przed lotem do usa Pani na lotnisku powiedziala mojej kolezance ze nie moze wyleciec , bo na ekranie ma napisane ze musi sie skontaktowac z ambasada w celu wyjasnien.. ze nie prawidlowe dane... ze musi dzwonic do nich bo ona nic nie wie... zaplacilam jej za bilet , 1000 dolarow i wlasnie je stracilam bo nie odleciala... Czy jest takie cos mozliwe ? tak, jest takie cos mozliwe, na wizach turystycznych jak najbardziej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakubo Posted November 20, 2018 Report Share Posted November 20, 2018 Nieprzyjemna sprawa, ale powinno dać się wyjaśnić i odzyskać pieniądze. Należy tylko pytać we właściwych organach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.