Dudus86 Posted December 6, 2018 Report Share Posted December 6, 2018 Hejka wszystkim, mam takie pytanie, czysto hipotetyczne. Czy jeżeli mając GC, która już nie jest ważna i nie zrzekając się jej, myślicie że system ESTA ,, da mi zgodę na wjazd" w ramach VWP w przyszłości?? (Z tego co wiem nie ma pytań czy się ma wizę oraz czy się kiedykolwiek jakąś miało) A jeśli tak, to czy urzędnik na granicy się zorientuje że mam GC? Dodam, że nie było mnie w stanach ponad 10 lat, i nigdy na granicy odcisków palców nie oddawałem, ani mi nigdy zdjęcia nie robiono, również na zielonej karcie nie ma mojego odcisku. Myślicie że moje imię i nazwisko im wystarczy do znalezienia mnie w systemie??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
andyopole Posted December 7, 2018 Report Share Posted December 7, 2018 Czy jest jeszcze ktoś kto się tak samo nazywa, ma tę samą datę i miejsce urodzenia, imiona rodziców? I jest na dodatek blizniaczo podobny i miał kiedyś GC? Jeśli jest ktoś taki to identyfikacja zajmie im pół godziny, jeśli nie ma, kilka minut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.