gosia_g Napisano 9 Marca 2007 Zgłoś Napisano 9 Marca 2007 Zauważyłam, że wszystkie tematy związane z h2b zanikają z końcem kwietnia każdego roku. Pewnie już wtedy tam siedzicie na programie i nie macie czasu napisać jak potoczyły się Wasze dalsze losy. Ja w tym roku zapisałam się na h2b.Jedna firma już mnie wyje... w piz.. no i zapisałam się do emakopola. Czy ktoś z Was w tym roku ma jakieś informacje na temat jak idzie im załatwainie formalności??
mikroskop69 Napisano 15 Marca 2007 Zgłoś Napisano 15 Marca 2007 Do EwaM Powinnas miec tylko do siebie pretensje, przeciez o tej firmie bylo bardzo glosno i zawsze z nia byly problemy, poczytaj forum choc juz troche za pozno ;/, nie pamietam zeby jakikolwiek wyjazd udal im sie w terminie wiec raczej zdziwilbym sie gdybys ty byla pierwsza, no ale jak widac nie jestes, oczywiscie za przebookowanie biletow z ich winy kasy nie oddaja a co masz tam robic?
Chomik Napisano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Napisano 18 Kwietnia 2007 Nie sledzilem tematu, wiec pytam: czy tej zimy Emakopol wyslal chetnych na H2B? I jesli tak, to dokad: do Tahoe i "Mohegan Sun"? A jesli tak, to jakie byly oferty do "Harrah's"? Z gory dziekuje
marta12 Napisano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Napisano 19 Kwietnia 2007 Zimy nie...raczej próbuja traz ale im to cos slabo idzie bo nadal jestem w Polsce...:-( A oferty byly do Mohegan Sun, Foxwoods, Harrah's,JA Nugget, Silver Legacy Wogole w tym roku H2b to lipa.
Maxim Napisano 20 Kwietnia 2007 Zgłoś Napisano 20 Kwietnia 2007 I jesli tak, to dokad: do Tahoe i "Mohegan Sun"?A jesli tak, to jakie byly oferty do "Harrah's"? Harrahs cocktailki, zapisy były podczas j1. Mohegan dilerzy z wcześniejszym stażem, też wstępnie zapisani podczas j1 i h2b. Ci ludzie się dostali, nie wiem jak reszta.
Chomik Napisano 21 Kwietnia 2007 Zgłoś Napisano 21 Kwietnia 2007 Dziekuje Tylko cocktail serverki? :shock: A co z kasjerami, z kelnerami? :? Cos sie chyba zmienilo w relacjach Emakopol - Harrah's Tahoe...
Maxim Napisano 21 Kwietnia 2007 Zgłoś Napisano 21 Kwietnia 2007 Znam serverki i dilerów, oni na pewno są, o reszte ludzi popytam.
dan Napisano 21 Kwietnia 2007 Zgłoś Napisano 21 Kwietnia 2007 Wg moich info, to tak; Mohegan wzial tylko osoby z H2B A.D. 2005, poza tym program zostal odwolany, a ww osoby jada tylko dlatego, ze maja 3-letnia petycje. Pozycje sa rozne, jada starzy dealerzy, jest wielu w retailu, kasjerow, valetow, pewnie tez housekeeping. Kurde, buractwo!! Ale tym razem zawinila strona amerykanska. O zachodzie nie moge mowic, bylem tylko na wakacjach!! Przyznaje - pieknie, zachodnio, zmyslowo i niebanalnie!! Pozdro!!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.