solek2016 Posted January 7, 2019 Report Share Posted January 7, 2019 Witam. Sprawa chyba dość ważna . Mój tata poleciał do Stanów na święta na lotnisku nie wbili mu żadnej pieczątki w paszporcie. Kobitka tylko pytała kiedy wraca to napisał jej datę powrotu na kartce. Ale teraz musi zmienić dzień powrotu na późniejszy bo wyszły problemy zdrowotne siostry i ona musiała wrócić do Polski. Można się dowiedzieć na ile została wbita wiza? Czy jest możliwość że tylko od 20.12.2018 do 13.01.2019 ? Nie chcę żeby były później problemy z moim wiazdem do Stanów na wakacje. Kolejne pytanie trochę inne to czy przy powrocie ze stanów wbijają pieczątkę że opuszczam stany? Mam tylko wbitą wizę i tyle. Jeżeli w złym dziale to proszę o przeniesienie lub powodzenie gdzie przenieść. Pozdrowionka w nowym roku :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukasz_S Posted January 7, 2019 Report Share Posted January 7, 2019 https://i94.cbp.dhs.gov/I94/#/home Sprawdź sobie online Link to comment Share on other sites More sharing options...
solek2016 Posted January 7, 2019 Author Report Share Posted January 7, 2019 Dzięki Wielkie. Nie wiedziałem że taka strona jest. Dostał pobyt na pół roku także jestem spokojny Link to comment Share on other sites More sharing options...
solek2016 Posted January 7, 2019 Author Report Share Posted January 7, 2019 U mnie też się wszystko zgadza. Jeszcze raz dziękuję. Pozdrowionka Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted January 7, 2019 Report Share Posted January 7, 2019 Kiedyś jak i teraz nikt nie wbija pieczątki gdy się wylatuje ze Stanów. Ta strona ma parę lat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.