Drummond Napisano 28 Stycznia 2019 Zgłoś Napisano 28 Stycznia 2019 Jak pracodawca w USA ma mnie ściągnąć? Skoro dzieli nas kilka tysięcy kilometrów. Są jakieś strony z ogłoszeniami pracy? Jak mam się pokazać pracodawcy?
mola Napisano 28 Stycznia 2019 Zgłoś Napisano 28 Stycznia 2019 46 minut temu, Drummond napisał: Jak pracodawca w USA ma mnie ściągnąć? Skoro dzieli nas kilka tysięcy kilometrów. Zazwyczaj poprzez zaoferownie wizy i pracy. Wysyłasz CV, przechodzisz rekrutację, dostajesz ofertę pracy, akceptujesz, pracodawca występuje o wizę, Ty ją dostajesz, wyjeżdzasz. Jak pracodawca jest porządny, zwraca Ci koszta przeprowadzki. 48 minut temu, Drummond napisał: Są jakieś strony z ogłoszeniami pracy? Są. indeed.com na przykład. 48 minut temu, Drummond napisał: Jak mam się pokazać pracodawcy? Jeśli ów pracodawca będzie chciał Ci sie przyjrzeć, na początek może Ci kazać włączyć kamerę na Skypie . Jeśli jednak chciałby bardziej się przyjrzeć, będziesz musiał wsiąść w samolot i się stawić na wywiadzie osobiście.
Drummond Napisano 28 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Napisano 28 Stycznia 2019 Dziękuje, a co mam wpisać na indeed ? Zaznaczyłem kraj USA i co mam wpisać w wyszukiwarce ?
Dominik1990 Napisano 28 Stycznia 2019 Zgłoś Napisano 28 Stycznia 2019 Wpisujesz zawód jakiego szukasz i tyle
ilon Napisano 29 Stycznia 2019 Zgłoś Napisano 29 Stycznia 2019 17 godzin temu, Drummond napisał: Dziękuje, a co mam wpisać na indeed ? Zaznaczyłem kraj USA i co mam wpisać w wyszukiwarce ? Nie chce byc niemila, ale jak nie wiesz co wpisac w wyszukiwarce na portalu z ogloszeniami o prace to tego sponsorowania raczej szybko nie wroze. Ale powodzenia.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.