Gość Napisano 3 Lutego 2019 Zgłoś Napisano 3 Lutego 2019 4 godziny temu, Dinozaur napisał: Chodzi ci o formularz zgłoszeniowy do loterii, które były przyjmowane pod koniec tamtego roku? 4 godziny temu, Maddy napisał: Tak To po co piszesz tak jak chodzi o coś innego?
Gość Napisano 3 Lutego 2019 Zgłoś Napisano 3 Lutego 2019 17 minut temu, Maddy napisał: Np. jest taka opcja w wielkiej brytanii. To chodzi ci o deed poll, prawda?
Halyna Napisano 4 Lutego 2019 Zgłoś Napisano 4 Lutego 2019 19 godzin temu, Maddy napisał: Ja właśnie pytam o opcje posiadanych innych danych niż w polsce. Np. jest taka opcja w wielkiej brytanii. https://www.quora.com/Can-I-legally-change-my-name-in-the-United-States-for-no-real-reason-I-have-no-real-problem-with-my-name-but-I-would-like-to-change-it-to-one-that-I-consider-more-appealing Osobiście spotkałam się z przypadkami polskiej emigracji, której członkowie zmieniali imiona i nazwiska tak, aby w nowym kraju łatwiej je było wymawiać np. znajoma Grażyna Mączyńska zmieniła swoje dane na Grace Mac-cośtam.
Jackie Napisano 4 Lutego 2019 Zgłoś Napisano 4 Lutego 2019 20 godzin temu, Maddy napisał: Ja właśnie pytam o opcje posiadanych innych danych niż w polsce. Jest taka możliwość przy staraniu się o obywatelstwo.
andyopole Napisano 4 Lutego 2019 Zgłoś Napisano 4 Lutego 2019 Dnia 3.02.2019 o 09:22, Maddy napisał: Ja właśnie pytam o opcje posiadanych innych danych niż w polsce. Np. jest taka opcja w wielkiej brytanii. Dane zmienisz, odcisków palców raczej nie.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.