ott.michal Posted March 8, 2019 Report Share Posted March 8, 2019 witam ponownie jestem w trakcie oczekiwania na wizytę z konsulem, planujemy jechac cala rodzinka na 3 tygodnie do usa odwiedzic wujka, z racji tego ze moja wiza juz wygasla, staramy sie tym razem cala rodzina teraz pytanie czy oswiadczenie i-134 moze pomoc w zdobyciu wizy gdyby moj wujek je wypelnil ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
andyopole Posted March 8, 2019 Report Share Posted March 8, 2019 Nie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted March 8, 2019 Report Share Posted March 8, 2019 3 godziny temu, ott.michal napisał: witam ponownie jestem w trakcie oczekiwania na wizytę z konsulem, planujemy jechac cala rodzinka na 3 tygodnie do usa odwiedzic wujka, z racji tego ze moja wiza juz wygasla, staramy sie tym razem cala rodzina teraz pytanie czy oswiadczenie i-134 moze pomoc w zdobyciu wizy gdyby moj wujek je wypelnil ? Nie było też kiedyś pomocne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ott.michal Posted March 26, 2019 Author Report Share Posted March 26, 2019 wiza przyznana dla całej rodzinki, dzieki forumowiczom za pomoc ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.