korneliagola Napisano 15 Kwietnia 2019 Zgłoś Napisano 15 Kwietnia 2019 Witam, planuje w tym roku lecieć do Stanów, a wiec będę w najbliższym czasie aplikować o wizę turystyczna, jednak zastanawia mnie czy to, że nie udało się ode mnie pobrać odcisków palców, gdy wyrabiałam swój paszport (mam odnotowane że linie papilarne nieczytelne) będzie sprawiało jakiś problem w związku z wizą?
kzielu Napisano 15 Kwietnia 2019 Zgłoś Napisano 15 Kwietnia 2019 42 minuty temu, korneliagola napisał: Witam, planuje w tym roku lecieć do Stanów, a wiec będę w najbliższym czasie aplikować o wizę turystyczna, jednak zastanawia mnie czy to, że nie udało się ode mnie pobrać odcisków palców, gdy wyrabiałam swój paszport (mam odnotowane że linie papilarne nieczytelne) będzie sprawiało jakiś problem w związku z wizą? Prawie na pewno tak.
korneliagola Napisano 15 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Napisano 15 Kwietnia 2019 18 minut temu, kzielu napisał: Prawie na pewno tak. Ma Pan może więcej informacji na ten temat? Co powinnam w związku z tym zrobić?
mcpear Napisano 16 Kwietnia 2019 Zgłoś Napisano 16 Kwietnia 2019 Wg mnie nie musisz nic specjalnego robić przed spotkaniem. Jeśli nie pobiorą odcisków to na miejscu poinstruują Ciebie co robić. Nie stanowi to podstawy do odmowy wydania wizy. Osoby z amputowanymi rękoma czy palcami też takowe wizy otrzymują.
korneliagola Napisano 16 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Napisano 16 Kwietnia 2019 4 godziny temu, mcpear napisał: Wg mnie nie musisz nic specjalnego robić przed spotkaniem. Jeśli nie pobiorą odcisków to na miejscu poinstruują Ciebie co robić. Nie stanowi to podstawy do odmowy wydania wizy. Osoby z amputowanymi rękoma czy palcami też takowe wizy otrzymują. Dziękuje za odpowiedz
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.