korneliagola Posted April 15, 2019 Report Share Posted April 15, 2019 Witam, planuje w tym roku lecieć do Stanów, a wiec będę w najbliższym czasie aplikować o wizę turystyczna, jednak zastanawia mnie czy to, że nie udało się ode mnie pobrać odcisków palców, gdy wyrabiałam swój paszport (mam odnotowane że linie papilarne nieczytelne) będzie sprawiało jakiś problem w związku z wizą? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kzielu Posted April 15, 2019 Report Share Posted April 15, 2019 42 minuty temu, korneliagola napisał: Witam, planuje w tym roku lecieć do Stanów, a wiec będę w najbliższym czasie aplikować o wizę turystyczna, jednak zastanawia mnie czy to, że nie udało się ode mnie pobrać odcisków palców, gdy wyrabiałam swój paszport (mam odnotowane że linie papilarne nieczytelne) będzie sprawiało jakiś problem w związku z wizą? Prawie na pewno tak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
korneliagola Posted April 15, 2019 Author Report Share Posted April 15, 2019 18 minut temu, kzielu napisał: Prawie na pewno tak. Ma Pan może więcej informacji na ten temat? Co powinnam w związku z tym zrobić? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mcpear Posted April 16, 2019 Report Share Posted April 16, 2019 Wg mnie nie musisz nic specjalnego robić przed spotkaniem. Jeśli nie pobiorą odcisków to na miejscu poinstruują Ciebie co robić. Nie stanowi to podstawy do odmowy wydania wizy. Osoby z amputowanymi rękoma czy palcami też takowe wizy otrzymują. Link to comment Share on other sites More sharing options...
korneliagola Posted April 16, 2019 Author Report Share Posted April 16, 2019 4 godziny temu, mcpear napisał: Wg mnie nie musisz nic specjalnego robić przed spotkaniem. Jeśli nie pobiorą odcisków to na miejscu poinstruują Ciebie co robić. Nie stanowi to podstawy do odmowy wydania wizy. Osoby z amputowanymi rękoma czy palcami też takowe wizy otrzymują. Dziękuje za odpowiedz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.